Sisäkuva

Pohjapiirros

Sisäkuva

Sisäkuva

Sisäkuva

Sisäkuva

Sisäkuva

Sisäkuva

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Toimistotilaa 37 - 306 m2

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Yleiskuvaus

Tilat soveltuvat erinomaisesti toimistokäyttöön. Vuokrantajana olemme valmiita osallistumaan muutostöihin ja räätälöimään asiakkaalle yhdessä toimivat tilat. Katso kuvat vuokrattavista tiloista liitteistä. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja ja käydään katsomassa tiloja yhdessä paikan päällä!

Sijainti

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Yliopistonkadun konttorin asukkaat saavat nauttia keskustan palveluiden yltäkylläisyydestä ja hyvistä kulkuyhteyksistä.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla. Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta.

Parkkitila

Yliopistonkadun konttorilaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja sisäpihalta maatasosta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja konttorin välittömässä läheisyydessä.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.