Mahdollinen aulatilan tilaratkaisu

Mahdollinen aulatilan tilaratkaisu

Katutason aulatila n. 280m2

Katutason aulatila n. 280m2

1. kerros n. 193m2 tila.

2. kerroksen n. 147m2 toimistotila

2. kerroksen n. 147m2 toimistotila

3. kerroksen 60m2 toimistotila eteinen

3. kerroksen 60m2 toimistotila huone

3. kerroksen erillinen toimistohuone 25m2

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Toimistotilaa 763.5 m2

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Yleiskuvaus

1. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 480m2. Tilat voidaan lohkoa esim. n. 200m2, 134m2 sekä 146m2 tilakokonaisuuksiin. Katutason vuokrattaviin tiloihin sisältyy upea ja näyttävä aulatila, joka on ollut aikaisemmin Sisä- Suomen Maistraatin käytössä. Aulatilasta on tehty arkkitehdin toimesta esimerkkikuvia tilavaihtoehdoista. Löydät nämä kuvista. 2. kerroksesta vuokrattavaa toimistotilaa on n. 147m2. Käynti B- rapun kautta. Tila on erittäin siistissä kunnossa ja muunneltavissa erilaisiin tarpeisiin. 3. kerroksesta vuokrattavaa tilaa on n. 60m2. Tämä tila on muutettu huoneistokäytöstä toimistokäyttöön ja koostuu kolmesta toimistohuoneesta sekä keittiöstä ja WC- tiloista. Toimistotilat ovat varusteltu jäähdytyksellä. 3. kerroksesta on myös vuokrattavissa erillinen 25m2 toimistohuone, joka on yhdistettävissä 60m2 tilaan. 4. kerroksessa vuokrattavaa tilaa on n. 85m2 toimistotila sekä 23m2 kalustettu toimistohuone. 85m2 tilassa on oma keittiö sekä suihku/wc- tia. Huoneet ovat varusteltu jäähdytyksellä. Tilat soveltuvat erinomaisesti toimistokäyttöön. Vuokrantajana olemme valmiita osallistumaan muutostöihin ja räätälöimään asiakkaalle yhdessä toimivat tilat. Katso kuvat vuokrattavista tiloista liitteistä. Ota yhteyttä, niin saat lisätietoja ja käydään katsomassa tiloja yhdessä paikan päällä!

Sijainti

Jyväskylän Yliopistonkatu 28

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevan Yliopistonkadun konttorin asukkaat saavat nauttia keskustan palveluiden yltäkylläisyydestä ja hyvistä kulkuyhteyksistä.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla. Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta.

Parkkitila

Yliopistonkadun konttorilaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja sisäpihalta maatasosta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja konttorin välittömässä läheisyydessä.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.