1. kerroksen 61m2 (jyv.) tila.

0. kerroksen 69m2 tila omalla keittiöllä.

0. kerroksen tila sopii toimistoksi.

Yhteiskäytössä oleva neuvotteluhuone

Käsityökatu 41

Toimistotilaa 60 - 130 m2

Käsityökatu 41

Yleiskuvaus

Vuokrataan 37m2 toimistotila 1.9.2021 alkaen. Vuokrattava- ala koostuu toimistotilan pinta- alasta, sekä kiinteistön yhteiskäyttötiloista. Näihin kuuluu mm. neuvotteluhuone, keittiö/kahvio, aula, wc- tilat sekä käytävät. Tämän tilan osalta vuokrattava-ala on yhteensä 62m2. P- kerroksessa 69m2 kokoinen tila, johon on suora erillinen sisäänkäynti kiinteistön takapihan parkkipaikoilta ja oma keittiö. Kiinteistö sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Kiinteistössä on useita toimistohuoneita, joiden koko vaihtelee 24 - 26 m2 välillä ja näitä on tarvittaessa mahdollista yhdistää. Kiinteistössä on yhteiset wc, tauko- ja sosiaalitilat sekä yhteiskäytössä olevat neuvotteluhuoneet. Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön takapihalla, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Sijainti

Käsityökatu 41

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Kiinteistö sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien kohtauspaikassa keskustan korttelissa.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Kuopion keskustan palvelut ovat kiinteistön läheisyydessä.

Parkkitila

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.