Käsityökatu 41

Toimistotilaa m2

Käsityökatu 41

Yleiskuvaus

Tarjotaan vuokralle 37m2 (62m2 jyv.) toimistotila 1. kerroksesta ja 165m2 (201m2 jyv.) tila kiinteistön 2. kerroksesta.

Vuokrattava- ala koostuu toimistotilan pinta- alasta, sekä kiinteistön yhteiskäyttötiloista. Näihin kuuluu mm. neuvotteluhuone, keittiö/kahvio, aula, wc- tilat sekä käytävät.

P- kerroksessa 69m2 kokoinen tila, johon on suora erillinen sisäänkäynti kiinteistön takapihan parkkipaikoilta ja oma keittiö.

Kiinteistö sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä. Kiinteistössä on useita toimistohuoneita, joiden koko vaihtelee 24 – 26 m2 välillä ja näitä on tarvittaessa mahdollista yhdistää. Kiinteistössä on yhteiset wc, tauko- ja sosiaalitilat sekä yhteiskäytössä olevat neuvotteluhuoneet.

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön takapihalla, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Sijainti

Käsityökatu 41

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Kiinteistö sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien kohtauspaikassa keskustan korttelissa.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Kuopion keskustan palvelut ovat kiinteistön läheisyydessä.

Parkkitila

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.