Mahdollinen toimistotilaratkaisu n. 340m2

Tilajako variaatio 1

Tilajako variaatio 2

Tilajako variaatio 3

Tilajako variaatio 4

Hietasaarenkadun puoleinen vuokrattava 71m2 tila

Pitkäkatu 28-30

Toimistotilaa 71 - 1067 m2

Pitkäkatu 28-30

Yleiskuvaus

Kiinteistössä on heti vuokrattavissa tiloja, jotka soveltuvat liiketilaksi tai toimistotilaksi. Tilat ovat räätälöitävissä ja muunneltavissa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Vuokrattavana oleva tila on kokonaisuudessaan n. 967m2, mutta se on mahdollista lohkoa pienempiin tilaratkaisuihin. Kuvissa on arkkitehdin piirtämiä variaatioita mahdollisista lohkoista. Hietasaarenkadun puolelta on myös vuokrattavissa saneerattu 71m2 toimisto/liiketila. Katso kuvat! Tammipiha on viihtyisä ja rauhallinen ympäristö, jonne asiakkaiden helppo tulla ja siellä on rauhallista työskennellä. Tutustu kohteeseen tarkemmin osoitteessa www.vaasantammipiha.fi. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme mielellämme teille sopivat tilat!

Sijainti

Pitkäkatu 28-30

Ekgårdeniin on helppo tulla autolla, pyörällä, bussilla tai vaikkapa junalla.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla.Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta. Lisäksi kaikki Vaasan keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Parkkitila

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla. Kaikkiaan kohteesta löytyy 250 parkkipaikkaa, joista 100 paikkaa on lämmitetyssä parkkihallissa.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.