Case Tilintarkastusyritys SYS Audit

SYS Audit

Tilintarkastusyritys SYS Audit on toiminut jo 10 vuoden ajan Yliopistonkatu 28 tiloissa Jyväskylän ydinkeskustassa. Historiaa omaavan kiinteistön persoonalliset tilat ovat sopineet yritykselle mainiosti.

Yliopistonkadun konttori sijaitsee Jyväskylän ydinkeskustassa, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä. Aikoinaan puhelinpalatsina tunnetun kiinteistön modernit puitteet ja palvelut tarjoavat runsaasti mahdollisuuksia parempaan työntekoon.

Näissä persoonallisissa tiloissa toimii myös tilintarkastustoimisto SYS Audit Oy. Yritys on toiminut kiinteistössä vuodesta 2010 alkaen ja työllistää 15 henkilöä.

SYS Auditin tilintarkastajana ja osakkaana toimiva Tapani Kärkkäinen pitää yritykselle tärkeimpinä asioina toimitilan sijaintia, kulkuyhteyksiä ja oikeanlaiset työskentelytilat.

– Sijainti ja kulkuyhteydet ovat tärkeitä, koska halutaan olla helposti tavoitettavissa. Työmme luonne on sellainen, että avokonttori ei toimi, koska tarvitsemme työrauhan, Kärkkäinen toteaa.

Vuokranantajasta Kärkkäisellä on vain hyvää sanottavaa.

– Pelkkää positiivista sanottavaa. Kiinteistöstä pidetään hyvää huolta pienetkin yksityiskohdat mukaan lukien. Yhteydenpito on sujunut ongelmitta, Kärkkäinen kertoo.

– Vuokralaisia kuunnellaan hyvin ja toiminta on vuokralaisten näkökulmasta joustavaa, hän jatkaa.

Vuokralaisia kuunnellaan hyvin ja toiminta on vuokralaisten näkökulmasta joustavaa

Yliopistonkadulla on vuokralaisten käytössä on myös sauna- ja neuvottelutilat, jotka ovat varattavissa Konttorit Onlinen kautta. Etenkin neuvottelutiloille on ollut käyttöä SYS Auditilla.

– Neuvottelutilat ovat meille tärkeitä. Kun tarve neuvottelutiloille tuli eteen, Samlalta tultiin esittelemään viahtoehdot ja rahoitusmallit, Kärkkäinen kiittelee.

Olisiko yrityksesi aika päivittää työympäristöä?

Jos tämän artikkelin luettuasi epäilet, että yrityksesi tarjoama työympäristö kaipaisi päivitystä, tutustu Samlan vapaisiin toimitiloihin ja ole yhteydessä meihin.
Katsotaan yhdessä, millaisia tarpeita yritykselläsi toimitiloille on ja varmistetaan, että työympäristön muutos tarjoaa mahdollisuuden henkilöstösi hyvinvointiin ja koko yrityksesi menestymiseen.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*