Toimistotilaa ja yhteistiloja Kuopiossa

Kuopion Käsityökatu 41 on aivan Kuopion ytimessä sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa toimisto- ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille.

Yleiskuvaus

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Käsityökatu 41 tarjoaa toiminnalle tilaa neljässä eri kerroksessa.

Kiinteistön on rakennuttanut Postipankki vuonna 1974 ja se toimi alun perin Verotoimistona. Verotoimiston pölyt on pyyhitty ja nykyään Käsityökatu 41:n tiloja elävöittävät lukuisat yritykset. Kiinteistöä on remontoitu aktiivisesti vuosien varrella, viimeisimmät muutokset on toteutettu vuonna 2015.

Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

 

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 140m

Linja-autoasema 140m

Vapaat tilat - Kuopion käsityökatu 41

Ei markkinoinnissa olevia kohteita - ota yhteyttä!

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Erillinen neuvottelutila

  Järjestä asiakastapaaminen tai vaikka tiimipalaveri helposti ilman häiritsevää taustamelua. Voit varata  neuvottelutilan suoraan netistä.

 • Parkkitila

  Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Palvelut

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kahvi- ja tarjoilupalvelut

  Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut kätevästi netin kautta.

 • Hierontapalvelut

  Kohteen laadukkaat hierontapalvelut mahdollistavat parempaa työhyvinvointia toimitilan käyttäjille.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Nettiliittymä

 • Printtipalvelut

  Laadukkaat printtipalvelut

Sijainti

Käsityökatu 41, Kuopio

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Kuopio

Kuopion käsityökadun toimitilat sijaitsevat aivan Kuopion ytimessä. Kuopion juna-asemalle on matkaa ainoastaan korttelin verran ja Kuopion torille matkaa vaivaiset 250m, joten toimitila sijaitsee aivan keskeisellä paikalla. Kiinteistö tarjoaa toimisto- ja liiketilaa 4 kerroksessa kuopiolaisille yrityksille ja yhteistöille. Kuopion Käsityökadun Konttori antaa mahdollisuuden niin isolle kuin vähän pienemmällekkin yrittämiselle. Kuopio on vetovoimainen kaupunki ihmisten kuin yritystenkin silmissä. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Konttorit-konsepti tuo toimitiloille huomattavaa lisäarvoa ja helpotusta arkeen. Konttorit-intrasta pystyy varaamaan erillisen neuvottelutilan asiakastapaamisiin tai sisäisiin palavereihin. Lisäksi arkea helpottavat muutto-, siivous-, tarjoilu- ja hieronta palvelut tarjoavat lisää avaimia menestyksekkään liiketoiminnan pyörittämiselle.

>