Tampereen Viinikankadun Konttori

Nekalan Pussitehtaana tunnettu Viinikankadun Konttori on Tampereen keskustan kupeessa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa.

Löydä toimistotilaa Tampereelta

Yleiskuvaus

Viinikankadun Konttori on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta ja aivan valtatie 3:n läheisyydessä, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere.

Kiinteistön on rakennuttanut alun perin Hyppölä Oy vuonna 1976 ja se toimi aluksi paperipussi- ja kirjekuoritehtaana. Kiinteistön kirjeet on nyt kaikki valmistettu, ja nykyään Viinikankadun Konttorissa on useita aktiivisia yrityksiä. Konttorissa toimivat esimerkiksi Caverion Suomi Oy, Cityvarasto Oy, KL-Varaosat Oy, Maalarimestarien Oy, Gronlund Palvelut Oy sekä Redicom.

Tampere on jo pitkään ollut aktiivinen kasvukeskus, joka on pystynyt mukautumaan ja kasvamaan perinteisen teollisuuden vaihtuessa palveluiden tuottamiseen. Niinpä Viinikankadun Konttori on yksi näistä perinteisen teollisuuden merkeistä nykyajan Tampereella. Konttorin hyvä sijainti valtatie 3:n varrella vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, luo mainiot puitteet monenlaiselle yritystoiminnalle. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 2,5km

Linja-autoasema 50m

Vapaat tilat - Tampereen Viinikankadun Konttori

Ei markkinoinnissa olevia kohteita - ota yhteyttä!

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Parkkitila

  Oma parkkitila, jossa 155 parkkipaikkaa.

Palvelut

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Kahvi- ja tarjoilupalvelut

  Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut suoraa kiinteistölle.

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Printtipalvelu

 • Nettiliittymä

  Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

Sijainti

Viinikankatu 49, Tampere

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Tampere

Samlan Konttori-konsepti tarjoaa laadukkaat toimitilat Tampereella. Kasvavan Tampereen keskustan lähettyvillä, osoitteessa Viinikankatu 49 löytyy monipuolisiin tarpeisiin muotoutuvat toimitilat yritys- tai yhteisökäyttöön. Nekalan pussitehtaaksi nimetty kiinteistö pitää sisällään toimisto-, varasto- ja liiketilaa yhteensä neljässä kerroksessa. Kiinteistöltä pääsee nopeasti Helsinkiin menevälle valtatie 3:lle ja Tampereen keskustaankin on matkaa vain 1,5 kilometriä.

Näissä toimitiloissa on erinomainen mahdollisuus tehdä menestyksekästä liiketoimintaa Tampereen seudulla. Hyvän sijainnin ja räätälöitävien toimitilojen lisäksi tarjoamme Konttori-konseptin, johon sisältyy vuokralaisille avoin intra sekä arkea helpottavia palveluita, kuten muutto-, siivous- ja tarjoilupalvelut.

>