Yliopistonkatu – liiketilat Jyväskylässä

Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevat Yliopistonkadun liiketilat huokuvat vanhan ajan tyylikkyyttä, mutta tarjoavat erilaisille toimijoille modernit puitteet ja palvelut sujuvaan työntekoon.

Löydä toimistotilaa Jyväskylästä
vapaat toimitilat Jyväskylä Ylistönmäki

Yleiskuvaus

Modernit liiketilat historiallisessa rakennuksessa

Yliopistonkadun liiketilat sijoittuvat aivan Jyväskylän ydinkeskustaan, jossa ostoskeskusten, ravintoloiden ja hotellien kattavat palvelut ovat käden ulottuvilla joka päivä. Tästä rakennuksesta ei tyyliä ja arvokkuutta puutu. Aikoinaan puhelinpalatsina tunnetun suojellun kiinteistön hienostunut julkisivu kätkee taakseen yhteensä yli 6 400 neliötä tilaa, josta löytyy erikokoisia toimitiloja asiakkaan tarpeen mukaan, pienehköstä toimistosta yli tuhannen neliön kokonaisuuksiin. 

Aktiivisilla remontointi- ja kunnostustoimenpiteillä on pidetty huoli siitä, että nelikerroksisen toimistorakennuksen talotekniikka vastaa nykyajan tarpeita. Kohteessa on tehty myös lämpöverkko-, katto- sekä ikkunaremontti viime vuosina. Sauna- ja kokoustilojen uusittu AV-tekniikka vastaa nykyaikaisiin kokousvaatimuksiin. 

Tilojen suurimpia vuokralaisia ovat olleet Keski-Suomen maistraatti, Firstbeat Technologies ja Arffman Finland. Lisäksi toimijoina on erilaisia ohjelmisto-, tilintarkastus-, laki- ja terveysalojen yrityksiä.

Yliopistonkadun vuokralaisten autoille löytyy tilaa talon kellarikerroksesta ja takapihalta, ja vieraiden autoille on paljon vapaita paikkoja rakennuksen välittömässä läheisyydessä. Lisäksi parkkihallit P-Tori ja Jyväsparkki sijaitsevat lähietäisyydellä. 

Liiketilat räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen

Yliopistonkadun tiloja voidaan lohkoa juuri kunkin yrityksen tarpeen mukaisesti, yksittäisistä 20 m2 tiloista aina 1000 m2 :n kokonaisuuksiin. Tiloja pystytään muiltakin osin räätälöimään ominaisuuksiltaan asiakkaan toiveita ja toiminnan tarpeita vastaaviksi. Näin toimivaan ratkaisuun päästään tehokkaalla neliöiden käytöllä. 

Vuokranantajana kuuntelemme vuokralaisiamme jatkossakin ja olemme halukkaita kehittämään kohdetta sekä sen palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden.

Lähellä olevat palvelut helpottavat arkea

 • 5. kerroksessa sijaitseva sauna on Yliopistonkadun vuokralaisille maksuton. 
 • Catering-palvelut järjestyvät tiloihin yhteistyökumppanina toimivan kahvila Miriamsin kautta.
 • Ydinkeskustan kattavat ravintolapalvelut antavat runsaasti valinnanvaraa niin asiakkaiden kanssa lounastamiseen kuin työpaikan yhteisille after work -illoillekin.
 • Terveyspalvelut löytyvät läheltä. 

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 300m

Linja-autoasema 350m

Vapaat tilat - Jyväskylän Yliopistonkatu

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Saunatilat

  Kiinteistöstä löytyy upeat saunatilat, jossa voit järjestää mukavan ja rentouttavan illanvieton sidosryhmillesi. Saunatilat varattavissa kätevästi netistä.

 • Keittiö

  Vaikka konttori sijaitsee lukuisien ravintoloiden läheisyydessä, voit vaihtoehtoisesti valmistaa ruokaa tai lämmittää omat evääsi kiinteistön keittiössä.

 • Erillinen neuvottelutila

  Järjestä asiakastapaaminen tai vaikka tiimipalaveri helposti ilman häiritsevää taustamelua. Voit varata neuvottelutilan suoraan netistä.

Palvelut

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kahvi- ja tarjoilupalvelut

  Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut kätevästi netin kautta.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Printtipalvelut

  Saatavilla laadukkaat printtipalvelut

 • Nettipalvelut

  Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

Sijainti

Yliopistonkatu 28, Jyväskylä

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Jyväskylän keskusta

Tarvitseeko yrityksesi laadukkaat toimitilat Jyväskylän keskustasta? Konttorit-konsepti mahdollistaa laadukkaat ja persoonalliset toimitilat Jyväskylän keskustasta. Pitkän historian omaava kiinteistö on aivan Jyväskylän keskustan palveluiden ytimessä. Toimitila kätkee taakseen 8 000 neliötä, josta löytyy toimitiloja aina sadan neliön toimistosta tuhansien neliöiden kokonaisuuksiin.

Lisäksi Yliopistonkadun Konttori tarjoaa käyttäjilleen mukavat sauna- ja kokoustilat, joissa voi järjestää tapahtumia henkilöstölle ja asiakkaille. Tilat ovat varattavissa helposti Konttorit-intrasta. Lisäksi kohteen vuokralaisille on tarjolla muitakin Konttorit-konseptin palveluita, kuten muutto-, siivous- ja tarjoilupalvelut.

>