Vaasan Pitkäkadun Konttori

Pitkäkadun Konttori on Vaasan ydinkeskustassa (Pitkäkatu 30) oleva kiinteistö, jossa on tarjolla toimistotiloja ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille kaupungin parhaalta paikalta.

Löydä toimistotilaa Vaasasta
Vaasan tammipihan konttori

Yleiskuvaus

Vaasan Pitkäkadun keskeinen sijainti, hyvät parkkeeraustilat ja tammen ympärillä oleva kehittyvä kiinteistö antavat liiketoiminnallesi kunnon menestymisen edellytykset.

Kiinteistö on rakennettu vuonna 1991 HL Backlundin toimesta. Kiinteistössä toimi aluksi Vaasan sairaanhoito-oppilaitos. Silloista kellarikerrosta ja kolmea maanpäällistä kerrosta on myöhemmin täydennetty yhdellä lisäkerroksella. 2005 vuodesta saakka Vasabladet ja HSS Media muuttivat kiinteistöön toimistotilansa. Sittemmin mukaan on tullut Terveystalo ja Multi Print (nykyään Grano). Katutasolla toimivat Eurokangas ja Konditoria Tammipiha, muodostaen pienen ja viihtyisän kauppakeskittymän. Toimistotiloissa puolestaan toimivat muun muassa Terveystalo ja Martela.

Sijainti

Pitkäkatu 30, Vaasa

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 350m

Linja-autoasema 500m

Vapaat tilat - Vaasan Pitkäkadun Konttori

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Parkkitilat

  Pitkäkadun Konttorin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla.

Palvelut

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kahvi- ja tarjoilupalvelut

  Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut suoraan työpaikalle.

 • Hierontapalvelut

  Kohteen laadukkaat hierontapalvelut mahdollistavat parempaa työhyvinvointia toimitilan käyttäjille.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Nettiliittymä

  Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

 • Printtipalvelu

  Konttoreilla tarjolla laadukkaat printtipalvelut.

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Vaasa

Etsitkö yrityksellesi tai yhdistyksellesi toimitiloja Vaasasta? Vaasan Pitkäkadulla sijaitseva Tammipihan kiinteistö tarjoaa monipuolisesti toimisto- ja liiketilaa kaupungin parhaalta paikalta. Kiinteistöllä on hyvät pysäköintimahdollisuudet ja toimitilat ovat räätälöitävissä tarpeen mukaisiksi.

Laadukkaat toimitilat yhdistettynä Konttori-konseptiin tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden menestykseen. Konseptiin sisältyy konttori-intran lisäksi muun muassa muutto-, siivous-, hieronta- ja printtipalvelut.

>