Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi

Toimitilan kuvaus

Vuokrataan 65 m2 toimitilaa Vaasan ydinkeskustassa sijaitsevassa Vaasan Tammipihassa. Tila sijaitsee Teräksenkujan puolella näkyvällä paikalla.

Sopimustyyppi
Vuokrataan
Osoite
Pitkäkatu 28-30, 65100 Vaasa
Kiinteistö

Tarjotaan vuokralle katutason 65 m2 liiketila joka sopii erinomaisesti moneen tarkoitukseen. Tilaan voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaisia muutoksia. Tammipiha on viihtyisä ja rauhallinen ympäristö, jonne asiakkaiden helppo tulla ja siellä on rauhallista työskennellä. Tutustu kohteeseen tarkemmin osoitteessa www.vaasantammipiha.fi. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme mielellämme teille sopivat tilat!

Tilatyyppi
Liiketilaa
65
Yhteensä
65
Parkkitila

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla. Kaikkiaan kohteesta löytyy 250 parkkipaikkaa, joista 100 paikkaa on lämmitetyssä parkkihallissa.

Palvelut

Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla.Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta. Lisäksi kaikki Vaasan keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Kulkuyhteydet

Ekgårdeniin on helppo tulla autolla, pyörällä, bussilla tai vaikkapa junalla.

Vuokralaisia

Terveystalo, Vasabladet, Helsingin Yliopisto, Euronkangas, Vaasan Eläinkeskus

Muuta

Ota rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään juuri teille sopivat tilat. Onko se liiketilaa vai toimistotilaa katutasossa?

Tammipiha sijaitsee aivan Vaasan keskustassa. Toimitilaa yrityksellesi parhailla pelipaikoilla. Torille on matkaa muutama sata metriä ja parkkitilat löytyy kiinteistöstä.

Pitkäkatu 28-30, 65100 Vaasa

Vapautuu

Heti

Rakennusvuosi
1991
Saneerausvuosi
2018
Kerros
1 3
Muut valinnat
  • Hissi
  • Katutasossa
  • Näkyvällä paikalla
  • Lastauslaituri

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi