Sisäkuva

Sisäkuva

Pohjapiirros

Sisäkuva

Pitkäkatu 28-30

Toimistotilaa 65 - 133.5 m2

Pitkäkatu 28-30

Yleiskuvaus

Tarjotaan vuokralle katutason 133,5m2 liiketila joka sopii erinomaisesti moneen tarkoitukseen. Tilaan voidaan tehdä asiakkaan tarpeiden mukaisia muutoksia. Tammipiha on viihtyisä ja rauhallinen ympäristö, jonne asiakkaiden helppo tulla ja siellä on rauhallista työskennellä. Tutustu kohteeseen tarkemmin osoitteessa www.vaasantammipiha.fi. Ota meihin yhteyttä, niin räätälöimme mielellämme teille sopivat tilat!

Sijainti

Pitkäkatu 28-30

Ekgårdeniin on helppo tulla autolla, pyörällä, bussilla tai vaikkapa junalla.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Konttorit-konsepti on Samla Toimitilat Ky:n ja Samla Toimitilat II Ky:n omistamia toimitilakiinteistöjä, jotka sijaitsevat kehittyvien kasvukeskusten avainpaikoilla.Konttorit-konsepti on toimistotilakonsepti, jonka tarkoituksena on tehdä toimistoarjesta mahdollisimman vaivatonta ja sujuvaa. Konttorit-konseptiin kuuluu palveluita kahvila- ja kokouspalveluista hierontaan, jotka kaikki ovat varattavissa helposti yhteisestä Konttorit-intrasta. Lisäksi kaikki Vaasan keskustan palvelut ovat kävelymatkan päässä.

Parkkitila

Ekgårdenin yhteydessä on pysäköintitilat yritysten henkilöstölle sekä asiakkaille. Tänne on helppo tulla ja täällä on mukava olla. Kaikkiaan kohteesta löytyy 250 parkkipaikkaa, joista 100 paikkaa on lämmitetyssä parkkihallissa.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.