Avery Dennison Smartrac, Avery Dennison Smartrac
Hanna Kivimäki
Avery Dennison Smartrac

Se projektin toteutuksen aika oli nopea – ja siinä meni noin 3-4 kuukautta, kun tila oli jo meille tehty valmiiksi niin, että pääsimme muuttamaan, Kivimäki muistelee.

Komppi, Psyykkisen Hyvinvoinnin keskus Komppi
Mark Roth & Anna Kaakinen
Psyykkisen Hyvinvoinnin keskus Komppi

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi liittyi joulukuussa 2020 osaksi Mehiläistä. Voimakkaasti kasvava yritys laajensi toimintansa myös Jyväskylään elokuussa 2020, jolloin sille saneerattiin tilat Samla Toimitilojen Yliopistonkadun Konttorista. Valtakunnallisesti yli 20 kaupungissa toimiva Komppi on Samla Toimitilojen vuokralaisena myös Kuopiossa.

C2 SmartLight Oy, C2 SmartLight Oy
Jorma Tuuna-Väiskä
C2 SmartLight Oy

Energiatehokkuus on erittäin tärkeä asia meillekin. Missiomme on tuoda omille asiakkaillemme energiasäästöjä ja säästää tätä kautta luonnonvaroja. Pyrimme siihen, että myös meidän käyttämämme energiamäärä on mahdollisimman vähäinen.

NYQS Oy, NYQS Oy
Jarmo Hannuksela
NYQS Oy

Uudet tilat suunniteltiin täysin meidän tarpeisiimme sopiviksi. Meillä oli jonkin verran pakollisia ratkaisuja, jotka saatiin onnistumaan

SYS Audit, SYS Audit Oy
Tapani Kärkkäinen
SYS Audit Oy

Tilintarkastusyritys SYS Audit on toiminut jo 10 vuoden ajan Yliopistonkatu 28 tiloissa Jyväskylän ydinkeskustassa. Historiaa omaavan kiinteistön persoonalliset tilat ovat sopineet yritykselle mainiosti.