Komppi, Psyykkisen Hyvinvoinnin keskus Komppi
Mark Roth & Anna Kaakinen
Psyykkisen Hyvinvoinnin keskus Komppi

Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi liittyi joulukuussa 2020 osaksi Mehiläistä. Voimakkaasti kasvava yritys laajensi toimintansa myös Jyväskylään elokuussa 2020, jolloin sille saneerattiin tilat Samla Toimitilojen Yliopistonkadun Konttorista. Valtakunnallisesti yli 20 kaupungissa toimiva Komppi on Samla Toimitilojen vuokralaisena myös Kuopiossa.

NYQS Oy, NYQS Oy
Jarmo Hannuksela
NYQS Oy

Uudet tilat suunniteltiin täysin meidän tarpeisiimme sopiviksi. Meillä oli jonkin verran pakollisia ratkaisuja, jotka saatiin onnistumaan

HSS Media, HSS Media
Mika Suomalainen
HSS Media

Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä

Caverion, Caverion Oyj
Ari Marttila
Caverion Oyj

Tampereen Viinikankadulla sijaitsee Konttori, jossa on toimitilaa yhteensä neljässä kerroksessa. Tiloissa on kolmen vuoden ajan toiminut vuokralaisena talotekniikkayritys Caverion, joka on ollut tyytyväinen saneerattuihin toimitiloihin.

SYS Audit, SYS Audit Oy
Tapani Kärkkäinen
SYS Audit Oy

Tilintarkastusyritys SYS Audit on toiminut jo 10 vuoden ajan Yliopistonkatu 28 tiloissa Jyväskylän ydinkeskustassa. Historiaa omaavan kiinteistön persoonalliset tilat ovat sopineet yritykselle mainiosti.