Vantaa

Toimitilat Vantaalla

Etsitkö yrityksellesi sopivaa toimitilaa Vantaalta? Kun vuokraat meiltä toimitilan, tilojen koko ja muut ominaisuudet voidaan räätälöidä tarpeidesi mukaisiksi.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi
Yleiskuvaus

Toimitiloja pienistä toimistoista isoihin liiketiloihin

Samla Toimitilat II:n varasto- ja toimistotilat Vantaan Rälssitiellä sijaitsevat erittäin hyvien liikenneyhteyksien äärellä. Lentokentän ja Kehä III:n läheisyys takaavat toimivat yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin kauemmaksikin. Jumbon kauppakeskus löytyy lähistöltä eikä Aviapoliksen juna-asemallekaan ole pitkä matka. Näitä arvostavat työntekijät ja asikkaatkin löytävät helposti yrityksen, joka sijaitsee hyvien yhteyksien ja maamerkkien lähellä.

Näistä tiloista löytyy yhteensä 1 500 neliötä tilaa toimia. Samoissa toimitiloissa on tarjolla räätälöitäviä toimistotiloja ja runsaasti varastotilaa, tarjoten sopivaa muuntojoustavuutta yritysten erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Autopaikkoja on hyvin saatavilla työntekijöille ja asiakkaille rakennuksen omalla pysäköintipaikalla.

Toimitiloja pienistä toimistoista isoihin liiketiloihin
Yleiskuvaus

Toimitilat mukautuvat yrityksesi tarpeisiin

Tällä hetkellä Rälssitieltä löytyvät vuokralaisina mm. toimitila-asiakkaamme ICT Elmo, Kylmä Kolmonen ja PRO Power Energy Oy.

Olemme vuokranantaja, joka kuuntelee vuokralaistensa tarpeita jatkossakin. Kehitämme kohteita ja niiden palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden, jotta työskentely on sujuvaa ja mukavaa. Vuokraa meiltä muunneltavat toimitilat yrityksellesi!

Katso tarkemmin vapaista toimitiloista alta.

Toimitilat mukautuvat yrityksesi tarpeisiin
Ominaisuudet

Toimitilojen tärkeimmät ominaisuudet

Vantaalla sijaitsevien toimitilojemme parhaita puolia ovat:

Paljon parkkitilaa
Paljon parkkitilaa
Keskeisellä paikalla
Keskeisellä paikalla
Lentokentän läheisyydessä
Lentokentän läheisyydessä
Runsaasti varastotilaa
Runsaasti varastotilaa