Kuopio

Toimistotilaa ja yhteistiloja Kuopiossa

Kuopion Käsityökatu 41 on aivan Kuopion ytimessä sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa toimisto- ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi
Olen lukenut tietosuojaselosteen*
Kuopion Käsityökatu 41

Yleiskuvaus

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Käsityökatu 41 tarjoaa toiminnalle tilaa neljässä eri kerroksessa.

Kiinteistön on rakennuttanut Postipankki vuonna 1974 ja se toimi alun perin Verotoimistona. Verotoimiston pölyt on pyyhitty ja nykyään Käsityökatu 41:n tiloja elävöittävät lukuisat yritykset. Kiinteistöä on remontoitu aktiivisesti vuosien varrella, viimeisimmät muutokset on toteutettu vuonna 2015.

Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Lähimmät liikenneyhteydet
  • Rautatieasema
    Rautatieasema
    140m
  • Linja-autoasema
    Linja-autoasema
    140m
Yleiskuvaus
Kuopion Käsityökatu 41

Varustelu

Erillinen neuvottelutila
Erillinen neuvottelutila

Järjestä asiakastapaaminen tai vaikka tiimipalaveri helposti ilman häiritsevää taustamelua. Voit varata neuvottelutilan suoraan netistä.

Parkkitila
Parkkitila

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Parhailla paikoilla
Parhailla paikoilla

Kehittyvissä kasvukeskuksissa sijaitsevat toimitilat ovat parhailla pelipaikoilla hyvien kulkuyhteyksien varrella, kaikkien palveluiden keskellä.

Palvelut

Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut kätevästi netin kautta.

Kohteen laadukkaat hierontapalvelut mahdollistavat parempaa työhyvinvointia toimitilan käyttäjille.

Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

Laadukkaat printtipalvelut

Sijainti

Käsityökatu 41, Kuopio

Kuopion Käsityökatu 41 on aivan Kuopion ytimessä sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa toimisto- ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille.