Kuopio

Toimitilat Kuopiossa

Tarvitsetko yrityksellesi sopivat toimitilat Kuopiosta? Tutustu kohteisiimme – tilojen koko ja muut ominaisuudet voidaan räätälöidä täsmälleen tarpeidesi mukaisiksi. Saatavilla on myös lisäpalveluita, jotka helpottavat arkeasi.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi
Yleiskuvaus

Toimisto- ja liiketilaa Kuopion keskustasta

Kuopiossa vuokrattavia toimitiloja on tarjolla hyvällä sijainnilla aivan keskustan tuntumasta. Erikokoisia tiloja on saatavana pienistä toimistoista laajempiin yli tuhannen neliön kokonaisuuksiin. Sekä Asemakadun että Käsityökadun toimitilat ovat hyvien kulkuyhteyksien varrella, lähellä rautatieasemaa ja linja-autoasemaa.

Vuokraamissamme toimitiloissa on investoitu nykyaikaiseen talotekniikkaan, toimiviin ja tehokkaisiin pohjaratkaisuihin sekä arkea helpottaviin palveluihin. Tarjoamme yrityksellesi tilat ja puitteet, joissa sinun on vaivatonta pyörittää liiketoimintaasi. Toimitilamme sopivat hyvin monenlaisille toimijoille.

Toimisto- ja liiketilaa Kuopion keskustasta
Yleiskuvaus

Toimitilat mukautuvat yrityksesi tarpeisiin

Muuntelemalla tiloja saamme luotua kohteisiimme juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan tilakokonaisuuden. Vuokrasuhteen alkaessa voimme tehdä myös muita sovittuja muutostöitä. Jos esimerkiksi tarvitset tavallista parempaa äänieristystä, se onnistuu.

Olemme vuokranantaja, joka kuuntelee vuokralaistensa tarpeita jatkossakin. Kehitämme kohteita ja niiden palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden, jotta työskentely on sujuvaa ja mukavaa.

Toimitilat mukautuvat yrityksesi tarpeisiin
Palvelut

Monipuoliset palvelut toimitilojen vuokraajille

Kuopiossa sijaitseviin toimitiloihimme on saatavilla monenlaisia lisäpalveluita, kuten:

Hierontapalvelut
Hierontapalvelut
Parkkipaikat
Parkkipaikat
Tarpeesi mukaiset muutostyöt
Tarpeesi mukaiset muutostyöt
Tekninen managerointi
Tekninen managerointi