Sisäkuva

Pohjapiirros

Sisäkuva

Sisäkuva

Käsityökatu 41

Toimistotilaa 167 m2

Käsityökatu 41

Yleiskuvaus

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavissa n. 167m2 (jyv.) toimisto, joka koostuu kuudesta (6) erillisestä äänieristetyistä toimistohuoneesta, odotusaulasta sekä pienestä varastosta. Kohteen toimistojen vuokrattava- ala koostuu toimistotilan pinta- alasta, sekä kiinteistön yhteiskäyttötiloista. Näihin kuuluu mm. neuvotteluhuone, keittiö/kahvio, aula, wc- tilat sekä käytävät. Neuvotteluhuoneet ovat erikseen varattavissa maksutta. Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön takapihalla, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva tila.

Sijainti

Käsityökatu 41

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Kiinteistö sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien kohtauspaikassa keskustan korttelissa.

Palvelut

Kohdekohtaiset palveluntarjoajat löytyvät online.konttorit.fi -sivustolta, jonne kohteen vuokralainen saa tunnukset.

Kuopion keskustan palvelut ovat kiinteistön läheisyydessä.

Parkkitila

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.