Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi

Toimitilan kuvaus

Vuokrataan Kuopion Käsityökatu 41 2. kerroksen toimistotilaa Kuopion ydinkeskustasta.

Sopimustyyppi
Vuokrataan
Osoite
Käsityökatu 41, 70100 Kuopio
Kiinteistö

Kiinteistön 2. kerroksessa on vuokrattavissa n. 167m2 (jyv.) toimisto, joka koostuu kuudesta (6) erillisestä äänieristetyistä toimistohuoneesta, odotusaulasta sekä pienestä varastosta. Kohteen toimistojen vuokrattava- ala koostuu toimistotilan pinta- alasta, sekä kiinteistön yhteiskäyttötiloista. Näihin kuuluu mm. neuvotteluhuone, keittiö/kahvio, aula, wc- tilat sekä käytävät. Neuvotteluhuoneet ovat erikseen varattavissa maksutta. Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön takapihalla, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa. Ota yhteyttä, niin räätälöidään teille sopiva tila.

Tilatyyppi
Toimistotilaa
167
Yhteensä
167
Tilajako
Jaettavissa
Parkkitila

Kohteessa on kaikkiaan 22 pysäköintipaikkaa kiinteistön alimmassa kerroksessa, jotka ovat pääosin yritysten henkilöstön käytössä. Käsityökadun läheisyydessä läheisyydessä on useita parkkihalleja, josta on saatavissa lisää parkkitilaa.

Palvelut

Kuopion keskustan palvelut ovat kiinteistön läheisyydessä.

Kulkuyhteydet

Kuopion elävässä keskiössä seisova kiinteistö on sijainniltaan mitä parhain: juna-asema sijaitsee korttelin päässä ja torille on matkaa ainoastaan 250 metriä. Kiinteistö sijaitsee julkisten kulkuyhteyksien kohtauspaikassa keskustan korttelissa.

Vuokralaisia

Nykyisellään kiinteistössä toimii 20 eri käyttäjää mm. Coronaria, Vastaamo Oy, Psyykkisen hyvinvoinnin keskus Komppi, Kalla Kommunikaatio Oy, Kuuleva Oy, Kuopion Kuurojenyhdistys ry, Prime Sales sekä Silmäasema Optiikka.

Muuta

Ohessa linkki kiinteistön kotisivuille: https://www.kasityokatu41.fi

Käsityökatu 41 sijaitsee aivan rautatieaseman kupeessa, Kuopion ihmisvirran ytimessä.

Käsityökatu 41, 70100 Kuopio

Vapautuu

01.01.2023

Rakennusvuosi
1974
Huoneiden lukumäärä
1
Muut valinnat
  • Hissi
  • Katutasossa
  • Näkyvällä paikalla
  • Jaettavissa

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi