Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi

Toimitilan kuvaus

Nyt tarjolla yrityksesi tarpeeseen muokattavat toimistotilat suositulta alueelta Ylistönmäeltä kuudennen kerroksen upeilla näköaloilla. Saat käyttöösi myös yhteiskäytössä olevat kokoustilat, saunatilat ja kuntosalin.

Sopimustyyppi
Vuokrataan
Osoite
Ylistönmäentie 33, 40500 Jyväskylä
Kiinteistö

Ylistönmäentien nykyaikaiset ja monipuolisilla palveluilla täydennetyt toimistotilat muotoutuvat monenlaisten yritysten ja työyhteisöjen tarpeisiin. Ylistönmäki sijaitsee vain 2,3 kilometrin päässä keskustasta. Kuusikerroksisessa toimistorakennuksessa on toimistotilaa yhteensä yli 4 400 neliötä. Rakennus on alunperinkin suunniteltu yrityskäyttöön ja 90-luvulla valmistuneet tilat on viime vuosina remontoitu taloteknisesti entistä nykyaikaisemmaksi ja toimivammaksi. Nyt vapaana on Ylistönmäki 33:sta kuudennesta kerroksesta modernia ja yrityksesi tarpeiden mukaan muokattavaa toimistotilaa. Kerros sisältää kokonaisuudessaan n. 200 m2 (jyv.) tilakokonaisuuden, johon sisältyy myös käyttöoikeus yhteisiin tiloihin. Tilat sijaitsevat pientoimistokerroksessa, mikä mahdollistaa sen, että kerroksesta voi vuokrata erillisiä kompakteja toimistotiloja kokoluokassa 17 m2–64 m2.

Tilatyyppi
Toimistotilaa
64
Yhteensä
64
Parkkitila

Kohteessa on yli 100 omaa parkkipaikkaa.

Palvelut

Saat käyttöösi talon runsaat palvelut: Yhteiskäytössä olevat kokoustilat, saunatilat ja kuntosalin sekä alakerran ravintolan lounas- ja catering-palvelut.

Kulkuyhteydet

Kohteen sijainti on erinomainen: sinne on helppo tulla sekä autolla että julkisella liikenteellä. Juna- ja linja-autoasema 3 km, linja-autopysäkki 100 m.

Vuokralaisia

Opinsys Oy, Keski-Suomen Hyvinvointialue, Caligo Oy, Sodexo Oy, Aava & Bang Oy

Muuta

Ylistönmäki on upea puistomainen alue, jolla sijaitsee useita eri toimistorakennuksia ja yrityksiä. Kiinteistössä on saatavilla siistien ja nykyaikaisten työ- ja virkistystilojen lisäksi myös kattavat palvelut. Täällä tilankäyttö on tehokasta etkä maksa turhista neliöistä, sillä oman tilasi vuokraan kuuluu yhteisten tilojen käyttö: - aula- ja käytävätilat - WC-tilat - keittiö/kahvio - sauna- ja kokoustilat 6. kerroksessa - kuntosali ja suihkutilat. Tiloja voimme muotoilla yrityksesi ja työntekijöidesi tarpeiden mukaan. Teemme muutostyöt valmiiksi ennen vuokrasopimuksesi alkua. Tutustu nykyisten vuokralaisten kokemuksiin kohteesta täällä: https://konttorit.fi/kokemukset/jyvaskylan-ylistonmaen-toimitilat-vuokralaisten-kokemuksia/ Lue lisää kohteesta ja katso esittelyvideo: https://konttorit.fi/jyvaskylan-ylistonmaki/ Tule rohkeasti katsomaan tiloja ja mietitään yhdessä, miten saamme niistä täsmälleen yrityksesi tarpeita palvelevat. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Ylistönmäentie 33, 40500 Jyväskylä

Vapautuu

Heti

Kerros
6 6
Muut valinnat
  • Hissi

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi