Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi

Toimitilan kuvaus

Tarjotaan vuokralle Nekalan Pussitehtaasta 3. kerroksen 80 m2 varasto. Kolmanteen kerrokseen on henkilö- ja tavarahissiyhteys.

Sopimustyyppi
Vuokrataan
Osoite
Viinikankatu 49, 33800 Tampere
Kiinteistö

Nekalan Pussitehdas sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere. Nekalan alueelle on sijoittunut monipuolinen valikoima kaupan alan yrityksiä, tuotantoa sekä varastotoimijoita. Suora yhteys Valtatie 3:lle tekee alueesta houkuttelevan yrityksien sijainniksi. Nyt vuokrattavana 3. kerroksen erikokoisia varastoja. Varastovaihtoehdot ovat kooltaan 80 ja 146 neliötä. Kolmanteen kerrokseen on henkilö- ja tavarahissiyhteys kiinteistön A-rapun kautta. Varastotilat vuokrataan kalustamattomana. Kiinteistön on rakennuttanut alun perin Hyppölä Oy vuonna 1976 ja se toimi aluksi paperipussi- ja kirjekuoritehtaana. Tehdasmiljöö on sittemmin modernisoitu ja tarjoaa lukuisia mahdollisuuksia yritysten ja yhteisöjen käyttöön.

Tilatyyppi
Varastotilaa
80
Yhteensä
80
Parkkitila

Kohteessa on 155 pysäköintipaikkaa yritysten asiakkaiden ja henkilöstön käyttöön.

Nekalan Pussitehdas sijaitsee Tampereen keskustan tuntumassa, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere. Nekalan alueelle on sijoittunut monipuolinen valikoima kaupan alan yrityksiä, tuotantoa sekä varastotoimijoita. Suora yhteys Valtatie 3:lle tekee alueesta houkuttelevan yrityksien sijainniksi.

Viinikankatu 49, 33800 Tampere

Vapautuu

Heti

Kerros
3 3
Muut valinnat
  • Hissi

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi