Toimistotilaa ja yhteistiloja Kuopiossa

Asemakadun Konttori on hyvällä sijainnilla Asemakatu 38-40:ssa sijaitseva remontoitu kiinteistö, jossa on tilaa toimia.

Yleiskuvaus

Asemakadun Konttorissa on reilu 3000 m2 toimistotilaa yritysten ja yhteisöjen käyttöön. Sijainti on tässäkin kiinteistössä mainio: rautatieasemalle on matkaa 300 metriä, eikä kauppakeskuksetkaan juuri kauempana ole. Täällä on neljä kerrosta täynnä iloista työntekoa.

Kiinteistössä toimii parhaillaan Kuopion kaupungin alaisia organisaatioita sekä muita valtiollisia virastoja, mutta yksityisten yritysten kysynnän myötä tiloihin tulee myös sellaisia. Kiinteistö on kokonaan peruskorjattu vuosina 2006 – 2009 ja vastaa talotekniikaltaan täysin nykyaikaa.

Asemakadun Konttori on käyttäjälleen mukava paikka parkkipaikkoineen, autohalleineen sekä nykyaikaisine sisätiloineen. Kuopio panostaa toiminnassaan voimakkaasti yritysten toimintaan ja tekee näin kaupungista vetovoimaisen niin uusille kuin alueella jo toimiville yrityksille. Kuopion elinkeinorakenteen monipuolisuus takaa kaupungille laajan työpaikkatarjonnan. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 300m

Linja-autoasema 350m

Vapaat tilat - Kuopion asemakatu

Ei markkinoinnissa olevia kohteita - ota yhteyttä!

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelut

 • Parkkitila

  Rakennuksen kellarissa on 10 paikan lämmin paikoitushalli. Lisää pysäköintipaikkoja löytyy tien toisella puolella sijaitsevasta pysäköintitalosta. Kyllä kelpaa hypätä talvella lämpimään ja sulaan autoon.

Palvelut

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kahvi- ja tarjoilupalvelut

  Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut kätevästi netin kautta.

 • Hierontapalvelut

  Kohteen laadukkaat hierontapalvelut mahdollistavat parempaa työhyvinvointia toimitilan käyttäjille.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Nettiliittymä

  Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

 • Printtipalvelut

  Laadukkaat printtipalvelut

Sijainti

Asemakatu, Kuopio

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Kuopion keskusta

Etsitkö yrityksellesi toimitilaa Kuopion keskustasta? Konttorit-konsepti tarjoaa laadukkaita ja moneen tarpeeseen sopivia toimitiloja Kuopion keskustasta. Monipuoliset varustelut ja palvelut takaavat, että työnteosta saa kaiken tarvittavan irti. Asemakadun toimitilat sijaitsevat aivan Kuopion keskustan tuntumassa ja on käyttäjälleen helposti saavutettava parkkipaikkoineen ja autohalleineen. Vuosina 2006-2009 peruskorjattu rakennus täyttää kaikki tämänpäivän tehokkaan työnteon vaatimukset.

Kiinteistössä toimiville yrityksille ja yhteisöille on tarjolla myös Konttorit-konseptin palvelut, joiden tarkoitus on helpottaa yritysten kiireistä arkea ja antaa mahdollisuus keskityttä liiketoiminnan kannalta olennaisiin asioihin. Laadukkaat siivous-, muutto-, hieronta- ja tarjoilupalvelut mahdollistavat sujuvamman arjen työnteon lomassa.

>