Rälssitie

Toimitilat Vantaalla

Vantaan Rälssitien toimisto- ja varastotilakokonaisuus sijaitsee monipuolisten liikenneyhteyksien varrella.

Kohde sijaitsee Kehä III varrella kauppakeskus Jumboa vastapäätä ja kehä III:n sekä lentokentälle menevän risteyksen kupeessa.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi
Yleiskuvaus

Toimitilat räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen

Tällä hetkellä Rälssitieltä löytyvät vuokralaisina mm. toimitila-asiakkaamme ICT Elmo, Kylmä Kolmonen ja PRO Power Energy Oy.

Olemme vuokranantaja, joka kuuntelee vuokralaistensa tarpeita jatkossakin. Kehitämme kohteita ja niiden palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden, jotta työskentely on sujuvaa ja mukavaa. Vuokraa meiltä muunneltavat toimitilat yrityksellesi!

Toimitilat räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen
Yleiskuvaus

Toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrella

Lentokentän ja Kehä III:n läheisyys takaavat toimivat yhteydet niin pääkaupunkiseudulle kuin kauemmaksikin. Jumbon kauppakeskus löytyy lähistöltä eikä Aviapoliksen juna-asemallekaan ole pitkä matka. Näitä arvostavat työntekijät ja asikkaatkin löytävät helposti yrityksen, joka sijaitsee hyvien yhteyksien ja maamerkkien lähellä.

Näistä tiloista löytyy yhteensä 1 500 neliötä tilaa toimia. Samoissa toimitiloissa on tarjolla räätälöitäviä toimistotiloja ja runsaasti varastotilaa, tarjoten sopivaa muuntojoustavuutta yritysten erilaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin. Autopaikkoja on hyvin saatavilla työntekijöille ja asiakkaille rakennuksen omalla pysäköintipaikalla.

Lähimmät liikenneyhteydet
 • Lentoasemalle
  Lentoasemalle
  4km
 • Bussipysäkille
  Bussipysäkille
  1km
 • Jumboon
  Jumboon
  1,2km
Toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrella
Toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien varrella

Sijainti

Rälssitie 7 C, Vantaa