Toimitilat Jyväskylässä

Etsitkö yrityksellesi sopivaa toimitilaa Jyväskylästä? Kun vuokraat meiltä toimitilan, tilojen koko ja muut ominaisuudet voidaan räätälöidä täsmälleen tarpeidesi mukaisiksi. Saatavilla on myös hyvä valikoima lisäpalveluita.

Toimitiloja pienistä toimistoista isoihin liiketiloihin

Jyväskylässä vuokrattavia toimitiloja on tarjolla sekä aivan keskustasta että hiukan rauhallisemmalta paikalta Ylistönmäestä. Molemmissa kohteissa on saatavilla erikokoisia tiloja noin 20 m2 toimistoista laajempiin yli 1000 m2 kokonaisuuksiin.

Vuokraamissamme toimitiloissa on investoitu nykyaikaiseen talotekniikkaan, toimiviin ja tehokkaisiin pohjaratkaisuihin sekä arkea helpottaviin palveluihin. Tarjoamme yrityksellesi tilat ja puitteet, joissa sinun on vaivatonta pyörittää liiketoimintaasi. Toimitilamme sopivat hyvin monenlaisille toimijoille ohjelmisto- ja koulutusyrityksistä terapeutteihin ja hammaslääkäreihin.

Toimitilat mukautuvat yrityksesi tarpeisiin 

Muuntelemalla saamme kohteisiimme luotua juuri sinun yrityksesi tarpeita parhaiten palvelevan tilakokonaisuuden. Vuokrasuhteen alkaessa voidaan tehdä myös muita sovittuja muutostöitä. Jos esimerkiksi tarvitset tavallista parempaa äänieristystä, se onnistuu. 

Olemme vuokranantaja, joka kuuntelee vuokralaistensa tarpeita jatkossakin. Kehitämme kohteita ja niiden palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden, jotta työskentely on sujuvaa ja mukavaa.

Monipuoliset palvelut toimitilojen vuokraajille

Jyväskylässä sijaitseviin toimitiloihimme on saatavilla monenlaisia lisäpalveluita, kuten: 

  • siivouspalvelut
  • parkkipaikat
  • nettiyhteydet
  • kahvila- ja ravintolapalvelut
  • hierontapalvelut.

Tutustu vuokrattaviin toimitiloihimme Jyväskylässä

Jyväskylän Ylistönmäentie 33

Ylistönmäki 33

Toimistohotellityyppinen Ylistönmäki tarjoaa korkeatasoista ja modernia toimistotilaa yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta kohde on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä keskustasta.

» Tutustu tarkemmin

Yliopistonkatu

Aivan Jyväskylän ydinkeskustassa sijaitsevat Yliopistonkadun liiketilat huokuvat vanhan ajan tyylikkyyttä, mutta tarjoavat erilaisille toimijoille modernit puitteet ja palvelut sujuvaan työntekoon.

» Tutustu tarkemmin

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.