Samla Toimitilat

Veturitalleilla viihdytään

Jyväskylän Veturitallit on historiallinen suojeltu kiinteistö, jonka tiloissa toimii Jyväskylän kaupungin nuorisopalvelut. Veturitallit on avoinna viitenä päivänä viikossa nuorille ja nuorille aikuisille. Tiloissa järjestetään nuorisotoimintaa muun muassa ryhmä- ja tapahtumatoimintana, teatterina ja keikkoina. Lisäksi nuorisopalveluilla on päiväsaikaan tiloissa muun muassa työpajatoimintaa ja etsivää nuorisotyötä. Nuorisopalveluiden lisäksi Veturitallien tiloissa toimii Jyväskylän kaupungin Grafiikka- ja valokuvakeskus Ratamo.

“Olemme toimineet Veturitallien tiloissa kohta kahdeksan vuotta ja olemme olleet erittäin tyytyväisiä! Tiloissa toiminta ja työskentely on ollut helppoa ja tilat istuvat hyvin tarpeisiimme. Nuorisopalveluiden käytössä tiloilta vaaditaan muunneltavuutta – käyttäjiä saattaa kerralla olla 2 tai 200. Teatterilla, musiikkikeikoilla ja ryhmätoiminnalla on kaikilla omat vaatimuksensa tilojen suhteen, johon veturitallit sopivat loistavasti “, Veturitalleilla nuorisonohjaajana toimiva Laura Väisänen kertoo.

Veturitallit sijaitsevat Jyväskylän keskustassa, aivan Matkakeskuksen vieressä. Veturitallien sijainti on keskeisten liikenneyhteyksien varrella ja sinne on helppo tulla niin bussilla, autolla kuin kävellen. Väisäsen mukaan keskeinen, mutta rauhallinen sijainti on nuorisopalveluiden toiminnan kannalta avainasemassa.

“Tottakai sijainti on tärkeä ja kulttuurisen nuorisotyön kannalta sijainti on todella hyvä. Nuorisopalveluiden tilojen helppo saavutettavuus, esteettömyys ja turvallinen ja rauhallinen ympäristö ovat tärkeitä. Veturitalleilla ei ole isoa ohikulkuliikettä ja pysäköintimahdollisuudet ovat viereisen pysäköintihallin ansiosta hyvät “, Väisänen tiivistää.

Väisänen kertoo olevansa tyytyväinen Samla Capitaliin vuokranantajana. Erityistä kiitosta kerää nopea reagointi huoltotarpeisiin ja Samlan helppo lähestyttävyys.

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “ – Laura Väisänen

Alun perin 1896 rakennetun Jyväskylän Veturitallien historiallinen miljöö tuo Väisäsen mukaan persoonallisuutta ja yksilöllisyyttä tiloihin, joka on nuorisotyössä todella iso plussa

“Kiinteistössä on ilmettä! On aivan eri asia työskennellä nuorison kanssa persoonallisessa ja historiallisessa tiilirakennuksessa, kuin katsella harmaita betoniseiniä!”

 

Kaipaako yrityksesi uutta ja monipuolisempaa työympäristöä?

Mikäli tunnet tämän artikkelin luettuasi, että yrityksesi haluaisi parantaa toimitilojaan ja erottautua muista työnantajista entistä paremmin, tutustu Samlan vapaisiin toimitiloihin ja ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Vaikka et vielä tarkalleen tietäisi, millaisia toimitiloja yrityksesi etsii, voimme pohtia asiaa yhdessä. Kartoittamalla yrityksesi tarpeet huolellisesti sopiva toimitila löytyy varmemmin ja työympäristön muutos vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisöösi.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi