Jyväskylän Ylistönmäen Konttori

Muutaman minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta sijaitseva Ylistönmäen Konttori tarjoaa korkeatasoiset ja modernit toimitilat yrityksille.

ylistönmäki jyväskylä

Yleiskuvaus

Jyväskylän Ylistönmäki on luonnon keskellä, mutta silti aivan Jyväskylän ytimen lähettyvillä sijaitseva toimitilakeskittymä. Ylistönmäki on helposti saavutettavissa autolla, joille on tarjolla yhteensä 103 omaa parkkipaikkaa. Lisäksi Konttorille pääsee kätevästi myös julkisilla liikennevälineillä.

Konttori tarjoaa erikokoista toimisto- ja liiketilaa yhteensä kuudessa kerroksessa.

Sijainti

Ylistönmäentie 33, Jyväskylä

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 3km

Linja-autoasema 100m

Vapaat tilat - Jyväskylän Ylistönmäki

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Erillinen neuvottelutila

  Järjestä asiakastapaaminen tai vaikka tiimipalaveri helposti ilman häiritsevää taustamelua. Voit varata neuvottelutilan suoraan netistä.

Palvelut

 • Työpaikkaravintola

  Mukava työpaikkaravintola tarjoaa päivittäin maistuvat lounaat samassa kiinteistössä, jolloin lounastaukoja ei tarvitse käyttää siirtymisiin.

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Printtipalvelut

  Kohteessa laadukkaat printtipalvelut

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Jyväskylä

Jyväskylän Ylistönmäen konttori tarjoaa laadukasta toimitilaa yrityksille ja yhteisöille. Muokattavat toimisto- ja liiketilat mahdollistavat tilojen räätälöinnin yrityksesi tarpeisiin. Ylistönmäen toimitilat ovat helposti saavutettavissa autolla ja julkisilla. Kiinteistöllä on 103 omaa pysäköintiruutua ja lähin bussipysäkki on kivenheiton päässä. Kaiken lisäksi toimitilat sijaitsevat Jyväskylän kauniin luonnon keskellä, kuitenkin palveluiden lähettyvillä.

Konttorit-konsepti tarjoaa Ylistönmäen vuokralaisille arkea helpottavat palvelut, joiden ansioista yritystoiminnan pyörittäminen on astetta mukavampaa.

 

>