Kauppakeskus Chydeniaan on runsaasti tulijoita

Kokkolan kauppakeskus Chydeniaan on tulossa loppuvuoden ja ensi vuoden alun aikana uusia liikkeitä. Keskipohjanmaa-lehti uutisoi aiheesta 24.9.2022.

Chydeniaan avataan uusia liikkeitä vielä loppuvuoden aikana

Chydeniaan riittää tulokkaita – muutostyöt ovat parhaillaan käynnissä ja ensimmäisenä ovensa pääsee avaamaan optikkoliikeketju Synsam. Kauppakeskuksen käyttöaste on ensi keväänä uusien liikkeiden avaamisen myötä 85,5 prosenttia.

“Nyt näyttää tosi hyvältä. Meillä on kaasu pohjassa”, toteaa kauppakeskuspäällikkö Jessica Riksman.

Vielä tämän vuoden puolella kauppakeskukseen on tulossa myös uusi ravintola.
Riksmanin mukaan tiloissa tehdään tällä hetkellä remonttia ja tavoitteena on, että ravintola pääsisi avaamaan ovensa viimeistään joulukuun puolessa välissä.

Synsamin ja ravintolan lisäksi tulijoihin lukeutuvat Bestsellerin ketjuun kuuluvat vaateliikkeet Vero Moda ja Jack&Jones. Tavoitteena on, että liikkeet avattaisiin vielä ennen joulua. Myös Chydenian toimistokerrokseen on saapumassa uusi yritys, kun suunnittelutoimisto Huld Oy laajentaa toimintaansa Kokkolassa.

Yhteistyö Chydenian omistajien kesken toimii saumattomasti

Kauppakeskus Chydenian omistavat kiinteistösijoitusyhtiö Samla Capitalin kiinteistörahasto Samla Toimitilat II Ky yhdessä Agoren kanssa. Yhteistyö kahden omistajan kesken toimii hyvin ja se on Riksmanin mukaan syy siihen, miksi kauppakeskuksella menee hyvin.

“Yhteistyötä tehdään ja kommunikoidaan. Yhdessä olemme myös uudistamassa kauppakeskuksen brändiä ja tekemässä pientä kasvojenkohotusta tiloissa”, Riksman kertoo.

Myös Agoren business director Jussi Raitaniemi on tyytyväinen Chydenian tilanteeseen:
“On erittäin hienoa, että Chydenian kaupallinen kehittäminen on edennyt tavoitteen mukaan kuluneen vuoden aikana. Yhteistyö Chydenian omistajien kesken on ollut erittäin sujuvaa ja osoituksena tästä kaupallista konseptia on viety eteenpäin yhdessä nykyisten vuokralaisten sekä kauppakeskuksen asiakkaiden kanssa.”

“Olemme erittäin iloisia, että kauppakeskukseen saadaan uusia vuokralaisia ja yhteiset suunnitelmat kauppakeskuksen kehittämiseksi etenevät hyvässä yhteistyössä asiakkaiden, vuokralaisten ja omistajien kesken”, kommentoi Samla Toimitilat II Ky:n myyntijohtaja Tapio Lyytinen.

Uudistuksen suunnitteluvaiheessa myös kuultu vuokralaisia ja kuluttajia. Heidän suunnaltaan on noussut toiveita muun muassa paikallisuuden näkymisestä ja kotoisuudesta.

“Viihtyisyyteen panostetaan lisäämällä istumapaikkoja, yleisilmettä parantamalla ja opasteita lisäämällä”, Riksman kertoo.

Kiinnostuitko Chydenian tiloista?

Vaikka Chydenia täyttyy kovaa vauhtia, joitakin vapaita tiloja löytyy vielä. Ota yhteyttä niin katsotaan yrityksesi toimitilatarpeita yhdessä!

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*