Caverion

Ari Marttila

Caverion Oyj, Viinikankatu 49, Tampere

Tampereen Viinikankadulla sijaitsee Konttori, jossa on toimitilaa yhteensä neljässä kerroksessa. Tiloissa on kolmen vuoden ajan toiminut vuokralaisena talotekniikkayritys Caverion, joka on ollut tyytyväinen saneerattuihin toimitiloihin.

Nekalan Pussitehdas on Tampereen keskustan kupeessa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa. Viinikankatu 49:ssä sijaitseva Nekalan Pussitehdas on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta ja aivan Helsinkiin menevän valtatie 3:n läheisyydessä.

Kiinteistössä toimii vuokralaisena kansainvälinen talotekniikkayritys Caverion Oy. Yritys on toiminut kiinteistössä vuokralaisena noin kolmen vuoden ajan. Tilat saneerattiin ja räätälöitiin ennen Caverionin muuttoa heidän tarpeidensa mukaisiksi. Caverion hyödyntää kiinteistöä toimisto- ja varastotiloina. Tampereella heillä on noin 100 työntekijälle.

Caverionin teknisenä managerina toimiva Ari MArttila on ollut tyytyväinen yhteistyöhön vuokranantaja Samlan kanssa.

– Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista, Marttila luettelee.

Mahdollisessa ongelmatilanteessa yhteyden saa nopeasti.

– Tähän mennessä ei ole mitään ongelmatilanteita ollut. Jos niitä tulee, Ne pystytään selvittäään. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä, MArttila kertoo.

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista"

Ota yhteyttä