Case HSS Media

HSS Media on kiinteistön pitkäaikainen vuokralainen

Vaasan ydinkeskustassa sijaitseva Pitkäkadun Konttori tarjoaa monipuoliset liike- ja toimistotilat yrityksille ja yhteisöille. HSS Media on kiinteistön pitkäaikainen vuokralainen.

Vaasan Tammipiha on Vaasan ydinkeskustassa (Pitkäkatu 30) oleva kiinteistö, jossa on tarjolla toimistotiloja ja liiketiloja yrityksille ja yhteisöille kaupungin parhaalta paikalta. Keskeinen sijainti, hyvät parkkeeraustilat ja Tammen ympärillä oleva kehittyvä kiinteistö antaa liiketoiminnalle kunnon menestymisen edellytykset.

Yksi tilojen pitkäaikaisimpia vuokralaisia on HSS Media, joka on toiminut rakennuksessa jo vuodesta 2004 eteenpäin. HSS Media on suomenruotsalainen mediatalo, jonka tarkoituksena on jalostaa ja puolustaa suomenruotsalaista kultttuuria ja identiteettiä. Yrityksen palveluksessa on Vaasassa 70 henkilöä.

HSS Median IT-päällikkönä ja toimitilavastaavana toimii Mika Suomalainen. Toimitilavastaavana hänen vastuullaan on mm. turvallisuus, kalusteet, työvälineet, viihtyvyys,
ilmastointi, mahdollinen häiriköinti ja pysäköintiin liittyvät asiat.

– Tärkeimmät tarpeet meillä on toimitilan suhteen työpaikan turvallisuus, yleinen viihtyvyys ja hyvät autopaikat, Suomalainen luettelee.

Pitkäkadun konttori sijaitsee aivan Vaasan ydinkeskustassa. Hyvä sijainti ja kulkuyhteydet ovat myös tärkeässä asemassa HSS Medialle.

– Sijainti on kohtuullisen hyvä. Töihin on helppo kulkea, Suomalainen kertoo.

Suomalainen on ollut tyytyväinen Samla Capitaliin vuokranantajana. Kiitosta saa kommunikaatio ja tilojen kunto.

Vaasan Pitkäkadun Konttori.

– Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä, Suomalainen kertoo.

”Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä”

Olisiko yrityksesi aika päivittää työympäristöä?

Jos tämän artikkelin luettuasi epäilet, että yrityksesi tarjoama työympäristö kaipaisi päivitystä, tutustu Samlan vapaisiin toimitiloihin ja ole yhteydessä meihin.
Katsotaan yhdessä, millaisia tarpeita yritykselläsi toimitiloille on ja varmistetaan, että työympäristön muutos tarjoaa mahdollisuuden henkilöstösi hyvinvointiin ja koko yrityksesi menestymiseen.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*