Case NYQS Oy

Vaasan Tammipiha sijaitsee kaupungin parhaalla paikalla

NYQS löysi uudet toimitilat entuudestaan tutusta Vaasan Tammipihasta, Samla Toimitilojen Vaasan Konttorilta. Jarmo Hannuksela NYQSin Vaasan toimipisteeltä kertoo Tammipihan keskeisen sijainnin olevan yritykselle hyödyksi monellakin tapaa.

Tammipiha oli luonteva valinta NYQSille

NYQS on yksityinen turvallisuusalan yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia turvallisuuspalveluja turvallisuusteknologian, -konsultoinnin ja -kouluttamisen sekä tapahtumaturvallisuuden saralla. Yrityksellä on toimipisteet Vaasassa sekä Seinäjoella.

NYQSin Vaasan toimipisteelle alettiin etsiä uusia toimitiloja maaliskuussa 2022. Etsinnässä olivat paitsi isommat, myös sijainniltaan paremmat toimitilat.

Vaasan Tammipiha sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa ja tarjoaa erilaisia toimisto- ja liiketiloja erikokoisten yritysten tarpeisiin. Tammipiha nousi jo alkuvaiheessa potentiaaliseksi vaihtoehdoksi NYQSille, sillä se oli yritykselle jo entuudestaan tuttu.

“Olimme jo tehneet yhteistyötä Samlan kanssa vartioimalla Tammipihan kiinteistöä. Huomasimme tyhjät liiketilat ja tiedustelimme, olivatko ne vielä vapaana. Sieltä tuli positiivinen yllätys: sopiva liiketila löytyi heti”, kertoo Vaasan toimipisteen yksikönpäällikkö Jarmo Hannuksela.

Tilat räätälöitiin tarpeisiin sopiviksi

Tammipihan keskeisestä sijainnista Vaasassa on NYQSille hyötyä monellakin tapaa: asiakkaiden sekä henkilöstön on sujuvaa saapua paikalle ja piirivartijoiden helppo lähteä hälytyksille strategisesti hyvästä sijainnista.

NYQS sai uudet toimitilat käyttöönsä elokuun alussa remontin valmistuttua.

“Saimme käyttöömme erittäin hienot toimitilat, joihin on mukava kutsua asiakkaita neuvotteluihin. Samla Toimitilat pystyi myös tarjoamaan piirivartijoidemme ajoneuvoille lämpimän tallin, joka parantaa henkilöstön tyytyväisyyttä”, kertoo Hannuksela.

Toimitiloihin tehtiin jonkin verran muutoksia ja urakka aloitettiin pitämällä suunnittelupalaveri Samla Toimitilojen vuokrauspäällikkö Ilari Joensivun kanssa. Suunnitelmat toimitettiin eteenpäin arkkitehdille ja NYQSin hyväksynnän jälkeen remontti polkaistiin käyntiin.

“Uudet tilat suunniteltiin täysin meidän tarpeisiimme sopiviksi. Meillä oli jonkin verran pakollisia ratkaisuja, jotka saatiin onnistumaan. Samla on ollut todella joustava yhteistyökumppani – suunnittelutyö ja toteutus olivat alusta lähtien todella sujuvia ja esiin nousseet haasteet ratkottiin nopeasti”, toteaa Hannuksela.

Muutosta kokivat muun muassa toimisto- ja sosiaalitilat. NYQSin henkilöstö sai uudet ja viihtyisät sosiaalitilat, joissa on taukohuoneen lisäksi myös erilliset suihku- ja pukeutumistilat.

“Henkilöstön tilat tehtiin täydellisesti NYQSin tarpeita vastaaviksi ja kaikki suunniteltiin ja toteutettiin toiveidemme mukaan – tai jopa paremmin. Samlan puolelta annettiin parannusehdotuksia, joiden ansiosta tiloista saatiin vieläkin toimivammat kuin osasimme edes ajatella. Meillä NYQSillä on mentaliteetti, että kun työntekijä viihtyy, hän huolehtii myös asiakkaasta ja nämä uudet toimitilat tukevat sitä ajatusmaailmaa”, Hannuksela kertoo.

“Uudet tilat suunniteltiin täysin meidän tarpeisiimme sopiviksi. Meillä oli jonkin verran pakollisia ratkaisuja, jotka saatiin onnistumaan.”

Yhteistyö Samla Toimitilojen kanssa on ollut sujuvaa

Tilojen vuokraaminen Samlalta on ollut kokonaisvaltaisesti toimiva ratkaisu, joka on tehnyt koko prosessista NYQSille sujuvaa ja mutkatonta.

“Ei ole tarvinnut stressata missään vaiheessa, vaikka en ole alan ammattilainen mitä remontointiin tulee. Ammattilaiset ovat hoitaneet tonttinsa ja tehneet tästä meille mieluisan projektin. Voin suositella Samlaa erittäin suurella lämmöllä, vaikka yhteistyömme toimitilavuokrauksen osalta on vasta aluillaan”, sanoo Hannuksela.

NYQSin muutto Tammipihaan tuo Hannukselan mukaan hyötyä myös muille samoissa tiloissa toimiville yrityksille:
“Tarjoamme palveluita 24/7 ja olemme tukena ja turvana. Mukava muuttaa entuudestaan tuttuun kiinteistöön.”

Kiinnostuitko Vaasan Konttorin liiketiloista?

Tutustu vapaisiin tiloihin täällä ja ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi toimitilatarpeita yhdessä! Vaasan Tammipihasta on tällä hetkellä vapaana vielä muutama toimitila.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*