Case Arffman Finland Oy

Arffmanille joustavat ja yrityskohtaiset tilaratkaisut Kuopion Asemakadun Konttorilta

Arffman Finland Oy on ollut jo pitkään Samla Toimitilojen asiakkaana eri liiketiloissa. Parasta yhteistyössä on ollut henkilökohtainen palvelu ja vastaaminen yrityksen muuttuviin tilatarpeisiin, kertoo liiketoimintajohtaja Antti Kansanen Arffmanilta.

Pitkäaikaista yhteistyötä

Arffman on voimakkaasti kasvanut yksityinen työllisyydenhoidon palveluiden tuottaja sekä maahanmuuttajien kotouttamiskouluttaja. Yritys on toiminut jo yli 30 vuotta ja nykyisin se on osa Baronaa. Tällä hetkellä Arffmanilla työskentelee 240 asiantuntijaa kymmenillä eri paikkakunnilla ympäri Suomen.

Arffmanilla on toimitiloja useissa eri kaupungeissa, ja Kuopiossa yritys on viihtynyt Samla Toimitilojen Asemakadun ja Käsityökadun Konttoreilla yhteensä jo reilu viitisen vuotta. Yrityksellä on ollut toimistoja myös muissa Samla Toimitilojen tarjoamissa tiloissa. Etuna onkin ollut yhteistyön joustavuus, sillä matkan varrella tiloja on vaihdettu isompiin tarpeen mukaan.

“Meillä on kokemusta hyvin monien eri toimitilavuokraajien kanssa toimimisesta ja Samla on erottunut näistä edukseen henkilökohtaisella asiakaspalvelullaan”, kuvailee kokemustaan yhteistyöstä Arffmanin liiketoimintajohtaja Antti Kansanen.

Kuopion Asemakadun ja Käsityökadun Konttorit sijaitsevat aivan Kuopion keskustassa: rautatieasema on lähellä ja Kuopion torin ihmisvilinä on vain pienen kävelymatkan päässä. Keskeinen sijainti on etu myös Arffmanille, jotta osallistujien on helppo saapua toimitiloissa järjestettäviin koulutuksiin.

Yhdessä suunnitellen juuri omaan tarpeeseen sopivat tilat

“Alunperin meillä oli Kuopiossa hajallaan eri toimipisteissä toimisto- ja koulutustilat. Meillä oli jo yhdet tilat Samla Toimitilojen Käsityökadun Konttorilla ja aloimme heidän kanssaan kartoittaa vaihtoehtoja, jotta voisimme yhdistää kaikki toiminnot Kuopiossa saman katon alle”, Kansanen kertoo.

Sopiva ratkaisu löytyi Kuopion Asemakadun Konttorilta ja uusiin tiloihin päästiin muuttamaan vuoden 2023 syksyllä. Sitä ennen tilojen suunnittelua ja muutostöitä tehtiin tiiviissä yhteistyössä Samla Toimitilojen kanssa.

“Suunnittelua tehtiin yhdessä ja siinä Samlalla on todella vahva ammattitaito ja palvelu on hyvää”, Kansanen kehuu.

Uusia tiloja muokattiin Arffmanin toiveiden mukaan ja pohjaratkaisuun lisättiin muun muassa koulutuskäyttöön sopivia tiloja. Nyt yrityksellä on samassa rakennuksessa omat koulutustilat, toimistohuoneet sekä hallinnolle tilat. Mahdollisuus muokata tilat juuri omien tarpeiden mukaan on helpottanut arkea ja tehnyt toiminnasta mutkattomampaa, kun työntekijöiden ei tarvitse liikkua toimipisteeltä toiselle.

Asemakadun Konttorilla on kaiken kaikkiaan yli 3000 neliötä tilaa ja samassa rakennuksessa toimii useita eri yrityksiä. Tarpeen mukaan tiloja on mahdollisuus räätälöidä asiakaskohtaisesti, jotta ne ovat mahdollisimman käytännölliset yrityksen toiminnan ja työntekijöiden näkökulmasta. Pienempien pintamuutosten lisäksi muutostyöt voivat olla hyvinkin mittavia, kuten tilojen yhdistämistä tai jakamista pienemmiksi tiloiksi, kuten Arffmanilla tehtiin.

“Teemme suunnittelutyötä aina yhdessä asiakkaan kanssa, jolloin tarpeet ja näkemykset hiotaan toimivaksi kokonaisuudeksi, ja tarvittaessa huomioimme hyvinkin yksityiskohtaiset toiveet. Me voimme myös oman kokemuksemme perusteella auttaa asiakasta ja nostaa esille seikkoja, joita hän ei välttämättä itse osaisi huomioida. Yhteistyö arkkitehtien ja remonttiyritysten kanssa takaa laadukkaan lopputuloksen, eikä asiakkaan tarvitse itse huolehtia remontin toteutuksen yksityiskohdista”, kertoo Ilari Joensivu Samla Toimitiloilta.

Henkilökohtainen palvelu tekee yhteistyöstä Samla toimitilojen kanssa arvokasta

“Arvostan henkilökohtaista palvelua, jota Samlalla saan. Olen toiminut monien eri toimitilavuokraajien kanssa ja huomannut, että varsinkin isommissa yrityksissä saattaa olla vain sähköposti yhteydenottoa varten ja kontaktihenkilöä joutuu etsimään”, Kansanen korostaa.

“Samlalla meillä on oma yhteyshenkilö, jonka kanssa toimimme, saamme aina tarvittaessa apua ja tarvittaessa myös tilojen huollot sujuvat kätevästi yhden henkilön kautta.”

Sujuva yhteistyö Samla Toimitilojen kanssa säästää arjessa aikaa ja vaivaa, kun ei tarvitse etsiä yhteystietoja tai odotella yhteydenottoa sähköpostiin.

Arffmanilla toimitilojen tarve eri kaupungeista muuntuu aina koulutustarpeiden ja -tilanteiden mukaan. Nyt olemassa olevien tilojen lisäksi Samlan kanssa on katsottu myös muiden kaupunkien Konttoreiden tiloja. “On hyvä tietää, että tarvittaessa tiloja on saatavilla ja voimme jatkaa yhteistyötä saman palveluntoimittajan kanssa myös muissa kaupungeissa”, Kansanen nostaa vielä esille.

Kiinnostuitko Samla Toimitilojen tarjolla olevista kohteista?

Tutustu vapaisiin tiloihin täällä ja ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi toimitilatarpeita yhdessä!

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*