Avery Dennison Smartrac, Viinikankatu 49, Tampere

Samla Toimitilat on aktiivinen omistaja, joka huomioi vuokralaistensa tarpeet yksilöllisesti

Samla Toimitilat omistaa, hallinnoi ja kehittää kiinteistöjä sekä tarjoaa vuokrattavaksi toimitiloja erilaisille käyttäjille eri tarpeisiin. Samla Toimitilojen omistamista vuokrakohteista löytyy useita erilaisia tilatyyppejä, kuten toimisto-, liike-, sote-, varasto- sekä tuotanto- ja logistiikkatiloja suomalaisissa kasvukeskuksissa. Tahtotilana on huomioida jokaisen vuokralaisen liiketoiminnan yksilölliset tilatarpeet.

Samla Toimitilojen toiminta-ajatus perustuu siihen, että ymmärrämme ja huomioimme aina sekä kiinteistön erityispiirteet että vuokralaisten tarpeet, jotka muodostetaan kiinteistö- ja vuokrausstrategian kautta. Tämä mahdollistaa sen, että tilojen vuokraus, ylläpito sekä kehittäminen toimii jokaiselle osapuolelle yhdenmukaisesti.

Nopeaa reagointi asiakkaan tarpeisiin ja haasteisiin 24H Helpdeskillä

Kiinteistöjen omistajana Samla Toimitilat on aktiivinen, joka tekee työtä niin ylläpidon kuin kunnossapidon osalta tärkeiden sidosryhmien, eli vuokralaisten hyväksi. Tämä näkyy siinä, että reagoimme vuokralaisten tarpeisiin ja toiveisiin nopeasti sekä autamme arjen haasteissa – ja lisäksi olemme aina valmiita siihen, että teemme tiloista entistä toimivampia.

Samlalla on lisäksi oma kiinteistöjen vuokrauksen-, kehityksen-, ylläpidon- sekä kunnossapidon tiimi, joka pystyy reagoimaan vuokralaisten tarpeisiin nopeallakin aikataululla. Ulkoistetun 24H Helpdesk-palvelun myötä asiakas saa ongelmatilanteissa yhteyden ylläpitoon vuorokauden jokaisella tunnilla.

Nekalan Pussitehdas on monipuolinen kohde

Samla Toimitilojen vuokrakohteena toimiva Nekalan Pussitehdas tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa. Eräs Pussitehtaan nykyisistä vuokralaisista on RFID-liiketoimintaa toteuttava Avery Dennison Smartrac.

Avery Dennison Smartracin HR Generalistina toimiva Hanna Kivimäki kertoo, että yritys päätyi vuonna 2019 Pussitehtaan vuokralaiseksi, koska yrityksen aiemmat tilat Hervannassa kävivät liian pieneksi.

– Välittäjämme etsi meille tiloja, ja aika montaa kävimme katsomassa. Valmista tilaa ei vain kerta kaikkiaan löytynyt, joka kävisi meille. Joka paikassa olisi tarvinnut tehdä isompaa remonttia. Sitten välittäjämme ehdotti, että Nekalassa on tämmöinen vanha pussitehdas, josta saattaisi löytyä tila, jota pääsemme muokkaamaan alusta saakka tarpeisiimme sopivaksi, Kivimäki toteaa.

Muuntojoustavat tilat asiakkaan tarpeisiin

Samla Toimitilojen vuokrakohteista vastaavan Tapio Lyytisen mukaan oli alusta asti tärkeää, että tilat palvelisivat yrityksen liiketoimintaa mahdollisimman hyvin.

– Meillä oli samassa yhteydessä kohteen tilojen käyttötarkoituksen muutoshanke menossa. Nostimme kohteen toimistotilaa 2000 neliöstä 4300 neliöön, joka toteutettiin muuttamalla vanhaa tuotanto- ja varastotilaa nykyaikaiseksi toimistotilaksi. Meillä oli alusta lähtien iso tahtotila tehdä Avery Dennison Smartracin toiminnan tarpeisiin sopivat tilat kohteeseen, Lyytinen kertoo.

Kun tila todettiin Avery Dennison Smartracille sopivaksi, niiden toteutusta lähdettiin tekemään yhdessä vuokranantajan, vuokralaisen sekä suunnittelutiimin kanssa siltä pohjalta, että tilat palvelisivat yrityksen liiketoimintaa oikealla tavalla. Katsottiin mm. yrityksen tarpeet neuvotteluhuoneille, pukeutumistiloille, taukotiloille ja laboratorioille sekä kartoitettiin huoneiden koot suhteutettuna henkilökuntaan.
Se projektin toteutuksen aika oli nopea – ja siinä meni noin 3-4 kuukautta, kun tila oli jo meille tehty valmiiksi niin, että pääsimme muuttamaan, Kivimäki muistelee.

Se projektin toteutuksen aika oli nopea – ja siinä meni noin 3-4 kuukautta, kun tila oli jo meille tehty valmiiksi niin, että pääsimme muuttamaan, Kivimäki muistelee.

Vuokratilat kasvavat liiketoiminnan kasvun ja tarpeiden mukana

Samla Toimitilojen toiminnan tavoitteena on, että yhteistyössä vuokralaisten kanssa kohdetta on mahdollista kehittää niin, että ne palvelevat jatkuvasti vuokralaisen liiketoimintaa entistä toimivammin. Tämä tavoite on konkretisoitunut myös Avery Dennison Smartracin vuokra-aikana, kun alun perin vuokrattu toimistotila alkoi käymään liiketoiminnan kasvun myötä pieneksi.

– Huomasimme, että laboratoriotilat ovat liian pienet ja niitä täytyisi laajentaa. Seinän takana sattui sitten olemaan tyhjä tila, johon pystyimme laajentumaan. Ja juurikin hetki sitten meillä on valmistunut sinne uudet tilat, jotka lisäävät laboratoriotilamme kokoa kaksinkertaiseksi verrattuna alkuperäisiin tiloihin. Tuokin tila on suunniteltu ihan meitä varten. Samla on ehdottomasti täyttänyt lupauksensa, ja tosi herkällä korvalla he ovat kuunnelleet meidän toiveitamme tilojen suhteen, Kivimäki kertoo.

– Olemme myös Samlan puolelta tyytyväisiä yhteistyön tulokseen, jonka saimme toteutettua vaaditussa aikataulussa huomioiden asiakkaan erityistarpeet, toteaa Lyytinen.

Samla Toimitilojen vapaita vuokrakohteita löytyy monipuolisesti kasvukeskusten parhailta paikoilta mm. Jyväskylästä, Vaasasta, Kokkolasta, Kuopiosta ja Tampereelta.

Haluatko toimitilat, jotka vaikuttavat positiivisesti liiketoimintaasi?

Ota rohkeasti yhteyttä, niin tehdään yrityksellenne yhdessä toimivat tilat!

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi