Viinikankatu

Tampereen Viinikankadun Konttori

Nekalan Pussitehtaana tunnettu Viinikankadun Konttori on Tampereen keskustan kupeessa sijaitseva kiinteistö, joka tarjoaa käyttäjilleen toimisto-, liike-, ja varastotiloja neljässä kerroksessa.

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Nimi
Yleiskuvaus

Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille

Viinikankadun Konttori on Nekalassa keskellä vilkasta kauppakeskittymää, vain 1,5km päässä Tampereen keskustasta ja aivan valtatie 3:n läheisyydessä, osoitteessa Viinikankatu 49, Tampere.

Kiinteistön on rakennuttanut alun perin Hyppölä Oy vuonna 1976 ja se toimi aluksi paperipussi- ja kirjekuoritehtaana. Kiinteistön kirjeet on nyt kaikki valmistettu, ja nykyään Viinikankadun Konttorissa on useita aktiivisia yrityksiä. Konttorissa toimivat esimerkiksi Caverion Suomi Oy, Cityvarasto Oy, KL-Varaosat Oy, Maalarimestarien Oy, Gronlund Palvelut Oy sekä Redicom.

Tampere on jo pitkään ollut aktiivinen kasvukeskus, joka on pystynyt mukautumaan ja kasvamaan perinteisen teollisuuden vaihtuessa palveluiden tuottamiseen. Niinpä Viinikankadun Konttori on yksi näistä perinteisen teollisuuden merkeistä nykyajan Tampereella. Konttorin hyvä sijainti valtatie 3:n varrella vain 1,5 kilometrin päässä Tampereen keskustasta, luo mainiot puitteet monenlaiselle yritystoiminnalle. Kaupungin maantieteellinen sijainti ja maakuntakeskuksen asema lisäävät houkuttelevuutta entisestään.

Lähimmät liikenneyhteydet
  • Rautatieasema
    Rautatieasema
    2,5km
  • Linja-autoasema
    Linja-autoasema
    50m
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille
Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille

Toimitilat Tampere

Samlan Konttori-konsepti tarjoaa laadukkaat toimitilat Tampereella. Kasvavan Tampereen keskustan lähettyvillä, osoitteessa Viinikankatu 49 löytyy monipuolisiin tarpeisiin muotoutuvat toimitilat yritys- tai yhteisökäyttöön. Nekalan pussitehtaaksi nimetty kiinteistö pitää sisällään toimisto-, varasto- ja liiketilaa yhteensä neljässä kerroksessa. Kiinteistöltä pääsee nopeasti Helsinkiin menevälle valtatie 3:lle ja Tampereen keskustaankin on matkaa vain 1,5 kilometriä.

Näissä toimitiloissa on erinomainen mahdollisuus tehdä menestyksekästä liiketoimintaa Tampereen seudulla. Hyvän sijainnin ja räätälöitävien toimitilojen lisäksi tarjoamme Konttori-konseptin, johon sisältyy vuokralaisille avoin intra sekä arkea helpottavia palveluita, kuten muutto-, siivous- ja tarjoilupalvelut.

Viinikankadun

Varustelu

Oma parkkitila, jossa 155 parkkipaikkaa.

Viinikankadun

Palvelut

Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

Säästä aikaa ja vaivaa tilaamalla kahvi-, tee- ja tarjoilupalvelut kätevästi netin kautta.

Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

Kiinteistössä saatavilla hyvä nettiyhteys, jonka avulla työnteko sujuu vaivattomasti.

Laadukkaat printtipalvelut

Sijainti

Viinikankatu 49, 33800 Tampere