Samla Toimitilat

Tehokasta ja läpinäkyvää vuokralaiskommunikointia Falconyn avulla

Samla tarjoaa vuokralaisilleen tehokkaan ja toimivan järjestelmän vuokralaiskommunikaation ja -kokemuksen parantamiseksi. Falcony | vuokralaisportaali otettiin käyttöön Samlalla toukokuussa 2021 ja käyttäjät ovat olleet erittäin tyytyväisiä ratkaisuun. Järjestelmä otettiin käyttöön vaiheittain kaikissa Samlan omistamissa monikäyttäjäkiinteistöissä ja sitä käyttävät Kiinteistömanagerit, vuokralaiset, kiinteistöpäälliköt. Myös vuokralaisilla on pääsy sivustoille avoimen linkin kautta, ilman vaatimusta kirjautumiseen.

Ennen Falconyyn siirtymista Samlan tiedotusprosessi vuokralaisille tapahtui pääosin sähköpostilla. Tervetuloa taloon -kirje lähetettiin PDF:nä tai tulostettiin liitteenä vuokralaisille. Oikean yhteyshenkilön saavutettavuudesta ei ollut aina takeita.

Samla halusi löytää ratkaisun tiedottamisen haasteisiin ja parantaa vuokralaiskommunikointia siirtymällä uuteen järjestelmään. Tarkoituksena oli saada kaikki informaatio keskitettyä yhteen paikkaan, jolloin viestimisestä tulisi yhtenäistä, järjestelmällistä ja tehokasta.

”Nyt vuokralaisportaalin kautta löytyy kaikki vuokralaisille tärkeät asiat yhdestä paikasta. Sivustolla kaikkien on helppo navigoida ja tutustua kohteisiin”, kuvailee Elina Venäläinen, Samlan Kiinteistökoordinaattori.

Vastuullisen sijoittamisen näkökulmasta Samla on mahdollistanut Falconyn käyttöönoton myötä tiedon suuremman läpinäkyvyyden, esimerkiksi antamalla vuokralaisille avoimen pääsyn seuraamaan jätemääriä ja kulutustietoja.

Sivustolla kaikkien on helppo navigoida ja tutustua kohteisiin.

“Suurin hyöty on se, että järjestelmästä löytyy kaikki palvelut yhdestä paikasta ja se sallii kaikille informaation kulun ja läpinäkyvyyden. Portaali on vuokralaisille koottu tietopankki ja tuo läpinäkyvyyttä henkilöstölle sisäiseen käyttöön. Sieltä on helppoa käydä tarkistamassa, jos vaikka jokin tietty ohje tai tiedote on hukassa”, kuvailee Venäläinen.

Falcony | Vuokralaisportaalin käyttöönoton myötä Samlan vuokralaiset ovat olleet tyytyväisiä erityisesti järjestelmän helppokäyttöisyyteen ja siihen, että kaikki tieto sekä ilmoitusasiat löytyvät vaivattomasti samasta paikasta. Matala kynnys vuokralaisportaalin käyttämiseen on ollut avainasemassa, sillä vuokralaisten ei tarvitse muistaa salasanoja tai käyttäjätunnuksia päästäkseen käsiksi tietoon. Myös vuokralaisportaalista löytyvä vapaat toimitilat -osio on ollut hyödyllinen lisä, mikäli käyttäjillä on kiinnostusta tai tarvetta löytää uusia tiloja.

Lue myös Falconyn julkaisema case study.

 

Olisiko yrityksesi aika päivittää työympäristöä?

Jos tämän artikkelin luettuasi epäilet, että yrityksesi tarjoama työympäristö kaipaisi päivitystä, tutustu Samlan vapaisiin toimitiloihin ja ole yhteydessä meihin.

Katsotaan yhdessä, millaisia tarpeita yritykselläsi toimitiloille on ja varmistetaan, että työympäristön muutos tarjoaa mahdollisuuden henkilöstösi hyvinvointiin ja koko yrityksesi menestymiseen.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*