Etsitkö keittiö- tai ravintolatilaa? Tutustu Kuopion Asemakatu 38–40:een

Miltä kuulostaisi tila, joka sijaitsee Kuopion keskustassa, kivenheiton päässä rautatieasemalta ja vain parin korttelin päässä “mualiman navalta” eli kuuluisalta Kuopion torilta?

Samla Toimitilat etsii vuokralaista Asemakatu 38–40:n toimitilakiinteistöön, jonka nyt vapaana olevasta tilasta löytyy valmiudet esimerkiksi lounasravintolan pyörittämiseen. Katso tarkemmat tiedot kohteesta täältä.

Toimitila loistavalla sijainnilla

Kuopio on Kallaveden rannalla sijaitseva vetovoimainen kaupunki ja Pohjois-Savon maakuntakeskus. Kuopio vetää ihmisiä ja yrityksiä puoleensa paitsi kalakukkojen ja torikahvien voimalla, myös yrityksiin panostamisella – Kuopio satsaa voimakkaasti yritysten toiminnan tukemiseen.

Asemakadun Konttori sijaitsee vain muutaman korttelin päässä kaupungin sydämestä eli torista. Asemakatua pitkin liikkuvat päivittäin paitsi kaupunkilaiset, myös kaupunkiin julkisilla kulkuvälineillä saapuvat – katu nimittäin sijaitsee Kuopion rautatie- ja linja-autoasemien välittömässä läheisyydessä.

Asemakatu 38–40:n kiinteistö on peruskorjattu vuosina 2006–2009, joten se vastaa talotekniikaltaan täysin nykyaikaa. Rakennuksessa työskentelee toistasataa henkilöä Kuopion kaupungin alaisissa organisaatioissa ja muissa valtiollisissa virastoissa, joten yrityksesi olisi helppo lähteä rakentamaan uutta asiakaskuntaa esimerkiksi lounasravintolalle.

Tila sopisikin erinomaisesti esimerkiksi lounasravintolalle tai valmistuskeittiölle, koska keittiön peruselementit löytyvät jo ja ne ovat helposti täydennettävissä tarpeidesi mukaisiksi.

Mahdollisuuksia yli kahdensadan neliön edestä

Kuopion Asemakadun 228-neliöisestä toimitilasta löytyy tällä hetkellä keittiötilat sekä reilut sata neliötä avonaista tilaa. Tila sopisikin erinomaisesti esimerkiksi lounasravintolalle tai valmistuskeittiölle, koska keittiön peruselementit löytyvät jo ja ne ovat helposti täydennettävissä tarpeidesi mukaisiksi.

Asemakadun tilan etuja lounasravintolalle ovat muun muassa pohjaratkaisun tarjoamat erillinen ravintolasali tarjoilukalusteineen. Toisaalta toimitila soveltuisi hyvin esimerkiksi valmistuskeittiöksi, josta ruoat olisi helppo lähettää matkaan tilaustuotteina. Tätä käyttötarkoitusta tukevat myös kohteen parkkimahdollisuudet: kiinteistössä on oma parkkihalli ja seuraavaksi lähin halli löytyy kadun toiselta puolelta.

Uutena vuokralaisena yrityksesi on nopea ottaa toimitila käyttöön, koska keittiötä ei tarvitse rakentaa alusta alkaen. Samla Toimitilat tarjoaa vuokralaisilleen räätälöintipalvelua, jonka avulla tiloja saadaan tarpeen tullen hiottua sopimaan entistä paremmin tarpeisiisi.

Tulevana vuokralaisena pääset hyödyntämään myös Asemakadun Konttorin oheispalveluja. Vuokralaisille tarjotaan muun muassa siivous- ja hierontapalveluja sekä apua muuttamiseen ja tilan kalustamiseen. Kiinteistössä on lisäksi saatavilla hyvä nettiyhteys.

Kiinnostuitko Asemakadun tiloista?

Jos haluat hyödyntää mahdollisuuden napata ainutlaatuinen toimitila Kuopion keskustan välittömästä läheisyydestä, toimi heti!

Olemme luotettava vuokranantaja ja haluamme olla vuokralaisen tukena tilojen etsimisestä alkaen. Emme vain vuokraa tilaa, vaan tarjoamme laadukkaat ja vuokralaisen tarpeita vastaavat tila- ja palveluratkaisut.

Tutustu tilaan tarkemmin täältä ja ole yhteydessä, niin kartoitetaan toimitilatarpeenne yhdessä.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*