Ylistönmäki – toimistotilaa Jyväskylässä

Toimistohotellityyppinen Ylistönmäki tarjoaa yrityksille korkeatasoista ja modernia toimistotilaa yksilöllisiin tarpeisiin räätälöitynä. Rauhallisesta sijainnistaan huolimatta kohde on vain muutaman minuutin ajomatkan päässä Jyväskylän keskustasta.

Jyväskylän Ylistönmäentie 33
Jyväskylän Ylistönmäentie 33
Jyväskylän Ylistönmäentie 33
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat
Jyväskylän Ylistönmäentie 33 toimitilat

Yleiskuvaus

Nykyaikaista toimistotilaa hyvien liikenneyhteyksien päässä

Jyväskylässä Ylistönmäentie 33:ssa sijaitsevat toimisto- ja liiketilat sopivat kaikenlaisille yrityksille, jotka haluavat käyttöönsä nykyaikaisesti varustellut ja monipuolisilla palveluilla täydennetyt toimitilat. Kuusikerroksisessa toimistorakennuksessa on toimistotilaa yhteensä yli 4 400 m2. Toimistotaloja on alueella useampi vierekkäin, joten yritykset voivat saada toisistaan myös synergiaetua. 

90-luvulla noussut rakennus on aikoinaan ollut kokonaisuudessaan IT-yrityksen käytössä, ja tilat on alunperinkin suunniteltu yrityskäyttöön. Viime vuosina kohde on remontoitu taloteknisesti entistä nykyaikaisemmaksi ja toimivammaksi.

Ylistönmäen toimitilakeskittymä sijaitsee luonnon keskellä, mutta silti aivan Jyväskylän ytimen lähettyvillä. Ylistönmäelle on helppo tulla autolla, ja kohteessa on yli 100 omaa parkkipaikkaa. Lisäksi perille pääsee kätevästi julkisilla liikennevälineillä (linja-autot 5 ja 5K tuovat noin 50 metrin päähän). Puistomainen ympäristö lenkkeilymaastoineen tarjoaa hyvät mahdollisuudet vaikka reippailuun työpäivän päätteeksi.

Toimitilat räätälöitynä asiakkaan tarpeeseen

Ylistönmäen tiloja voidaan helposti lohkoa juuri kunkin yrityksen tarpeen mukaisesti, välillä 17–1000 m2. Tilat pystytään muutenkin räätälöimään ominaisuuksiltaan asiakkaan toiveita vastaaviksi ja tarvittaessa voidaan tehdä tehdä isojakin muutoksia pohjakuva-layoutiiin. Eri toimijoiden erilaiset tarpeet huomioidaan. 

Vuokranantajana kuuntelemme vuokralaisiamme jatkossakin ja olemme halukkaita kehittämään kohdetta sekä sen palveluita tilojen käyttäjien toiveet huomioiden.

Monipuoliset palvelut tilojen vuokraajille

Ylistönmäki tarjoaa vuokralaistensa käyttöön hyvän valikoiman palveluita: 

 • Yhteiskäytössä olevat kokoustilat mahdollistavat tehokkaan tilankäytön ja omien toimistotilojen optimoinnin.
 • Alakerran lounasravintola Sodexossa on päivittäin tarjolla monipuolinen lounas ja   sieltä voi myös tilata cateringin rakennuksen muihin tiloihin. 
 • Saunatilat ja kuntosali ovat yritysten käytettävissä.  
 • Hierontapalvelu Lihasleipurilta voi varata ajan Konttori-palvelun kautta, myös omiin toimitiloihin. 

Lähimmät liikenneyhteydet

Rautatieasema 3km

Linja-autoasema 100m

Vapaat tilat - Jyväskylän Ylistönmäki

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

0458613088

Kiinnostuitko tästä kohteesta?

Ole hyvä ja jätä tietosi niin vuokratiloista vastaava henkilö on pian yhteydessä.

Varustelu

 • Erillinen neuvottelutila

  Järjestä asiakastapaaminen tai vaikka tiimipalaveri helposti ilman häiritsevää taustamelua. Voit varata neuvottelutilan suoraan netistä.

 • Saunatila

  Tilan varaukset Konttorit Online / info@samla.fi / 050 303 6701”

Palvelut

 • Työpaikkaravintola

  Mukava työpaikkaravintola tarjoaa päivittäin maistuvat lounaat samassa kiinteistössä, jolloin lounastaukoja ei tarvitse käyttää siirtymisiin.

 • Siivouspalvelut

  Siistit toimitilat parantavat työpaikan viihtyisyyttä ja työskentely on mukavampaa.

 • Kalustukset

  Kohteessa mahdollisuus saada toimitilat valmiiksi kalustettuna.

 • Muuttopalvelut

  Kätevän ja helpon muuttopalvelun avulla säästät aikaa ja vaivaa.

 • Printtipalvelut

  Kohteessa laadukkaat printtipalvelut

Sijainti

Ylistönmäentie 33, Jyväskylä

Ota yhteyttä

Vuokratilat

Ilari Joensivu

ilari.joensivu@samla.fi

050 401 1954

“On hienoa nähdä, että kiinteistöstä pidetään huolta erinäisin huoltotöin ja huoltotarpeisiin vastataan nopeasti. Samlaan on helppo ottaa yhteyttä ja vuokralaisten toiveita ja ajatuksia kuunnellaan ja toteutetaan oikeasti. Samlalta Tapsa on tullut hyvin tutuksi “

Laura Väisänen

Laura Väisänen

Jyväskylän Kaupunki, Nuorisopalvelut

"Samla kanssa tehdään tarpeen mukaan tilamuutoksia ja hyvällä yhteistyöllä olemme saaneet ratkaisuja aikaan. Yhteydenpito Samlan kanssa on helppoa ja jos tulee ongelmia, niin ne pystytään helposti selvittämään."

Ari Marttila

Ari Marttila

Caverion Oy

"Samlan kanssa on hyvä keskusteluyhteys ja he ovat samalla aaltopituudella korjaustoimenpiteistä, budjeteista ja aikatauluista. Samlaan on erittäin helppo ottaa yhteyttä ja vastausaika on hyvä."

Mika Suomalainen

Mika Suomalainen

Vasabladet

"Tammipihan sijainti on keskeinen, mutta tämä on silti rauhallinen paikka. Täällä on hyvät yhteydet: sekä työntekijän että asiakkaan on helppo liikkua joka paikkaan. Parkkimahdollisuudetkin ovat hyvät."

Marko Jokimäki

Marko Jokimäki

Martela

Toimitilat Jyväskylä

Jyväskylän Ylistönmäen konttori tarjoaa laadukasta toimitilaa yrityksille ja yhteisöille. Muokattavat toimisto- ja liiketilat mahdollistavat tilojen räätälöinnin yrityksesi tarpeisiin. Ylistönmäen toimitilat ovat helposti saavutettavissa autolla ja julkisilla. Kiinteistöllä on 103 omaa pysäköintiruutua ja lähin bussipysäkki on kivenheiton päässä. Kaiken lisäksi toimitilat sijaitsevat Jyväskylän kauniin luonnon keskellä, kuitenkin palveluiden lähettyvillä.

Konttorit-konsepti tarjoaa Ylistönmäen vuokralaisille arkea helpottavat palvelut, joiden ansioista yritystoiminnan pyörittäminen on astetta mukavampaa.

 

>