Case Synsam

Synsamille tilat Kauppakeskus Chydeniasta – “Sijainti ja asiakasvirrat ratkaisivat”

“Haimme hyvää ja keskeistä sijaintia liiketilalle Kokkolasta, ja nopeasti kirkastui, että Kauppakeskus Chydenia on meidän paikka”, kertoo Synsamin Suomen maajohtaja Vesa Mars. Liike avattiin vuonna 2022 Samla Toimitilojen omistamiin tiloihin.

Myymälöillä on suuri merkitys liiketoiminnalle

Synsam on Pohjoismaiden johtava optisen vähittäiskaupan ketju, joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita ja tuotteita näkemisen tueksi. Ketju on laajentunut voimakkaasti lyhyessä ajassa, sillä kolme vuotta sitten liikkeitä oli 30, ja nyt niitä on jo kaksinkertainen määrä ympäri Suomea. Tavoite on jatkaa samanlaisella vauhdilla jatkossakin. 

“Me uskomme vahvasti siihen, että optinen vähittäiskauppa säilyy myymälöissä. Moni kaipaa tukea silmälasien ja oikeiden linssien valintaan, niitä pitää päästä sovittamaan ja asiantuntijat osaavat auttaa sopivien vaihtoehtojen löytämisessä”, Mars kertoo. Lisäksi optikot pitävät yhä kasvavissa määrin huolta silmien terveydestä. 

“Meille valmiit asiakasvirrat ovat todella tärkeä asia”, Mars korostaa. Lisäksi sijainti on tärkeä valintakriteeri ja Chydeniassa nämä tavoitteet täyttyivät selkeästi. Kauppakeskus sijaitsee aivan Kokkolan ydinkeskustassa ja liiketiloissa on vuokralla useita tunnettuja kotimaisia sekä kansainvälisiä ketjuliikkeitä ja ravintoloita. 

 

Yhteistyössä elämykselliset tilat 

Mars kuvailee, että alkuun vapaana oleva 300 neliön liiketila tuntui jopa liiankin isolta, mutta nopeasti ajatus kääntyi siihen, että nyt on mahdollisuus tehdä uuden alueen haltuunotto kunnolla ja isosti: “Päätimme tehdä tästä Kokkolan komeimman optikkoliikkeen”, Mars nauraa. 

Lopputuloksesta tuli juuri niin vaikuttava, mitä toivottiin. Synsamin logo hohtaa värikkäänä ikkunasta kadulle ja isot tilat ovat mahdollistaneet tyylikkään ja kutsuvan sisustuksen, jossa silmälasikehysten laaja valikoima näyttäytyy edukseen. 

“Me haluamme, että liikkeet ovat asiakkaille elämyksiä!”

Synsamin liike kadulta kuvattuna, logo loistaa ikkunassa

Tilojen muokkausta omien tarpeiden mukaiseksi tehtiin yhdessä Samla Toimitilojen kanssa. Samlan päässä vastattiin tilojen muokkaamisesta tiettyyn pisteeseen ja Synsam hoiti itse eri tilojen, kuten optikkojen vastaanottohuoneiden, viimeistelyn. 

“Yhteistyö oli todella mutkatonta, kaikki eteni hyvin ja nopeasti”, Mars korostaa. Projektissa mukana ollut Synsamin projektijohtaja Helena Koski-Väänänen nostaa myös esille toimivan kommunikaation: “Toiveitamme kuunneltiin ja niitä toteutettiin hyvässä yhteistyössä.”

Synsamin tiimi liikkeen avajaisissa

Chydenia on eloisa kauppakeskus liikkeille sekä toimistokäyttöön

Kauppakeskus Chydenia tarjoaa mahdollisuuksia viettää rennosti aikaa nauttien kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta sekä liikkeissä kierrellen, tai tarvittaessa sijainti mahdollistaa nopean asioinnin tietyssä liikkeessä. 

Samla Toimitilat omistaa Chydeniasta yhteensä noin 8 000 neliötä eli puolet kauppakeskuksen tiloista. Vuositasolla kävijöitä on noin kaksi miljoonaa, joten se luo hyvät puitteet menestyvälle liiketoiminnalle. 

“Liiketilojen lisäksi Chydenian kolmannesta kerroksesta löytyy moderneja toimistotiloja, joita on mahdollisuus räätälöidä käyttäjien tarpeiden mukaisiksi. Keskeisen sijainnin lisäksi toimistotilojen käyttäjälle on tarjolla Kauppakeskuksen palvelut sekä runsaat pysäköintimahdollisuudet”, kertoo Samla toimitilojen vuokrauksesta vastaava Ilari Joensivu.

Kiinnostuitko Samla Toimitilojen tarjolla olevista kohteista?

Tutustu vapaisiin tiloihin täällä ja ota yhteyttä, niin katsotaan yrityksesi toimitilatarpeita yhdessä!

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi*