Samla Toimitilat

Tilojen räätälöinnillä toimivat tilat yrityksesi tarpeisiin

Täydellisten toimitilojen etsiminen on haastavaa, koska harva kohde täyttää kaikki yrityksen asettamat vaatimukset. Samla Toimitilat tarjoaa ratkaisuksi ongelmaan räätälöintipalvelun, joka muovaa toimitilat aidosti yrityksen tarpeita vastaaviksi.

Tilojen räätälöitävyys on muutakin kuin seinän maalaamista

Harva yritys löytää kerralla kaikkiin tarpeisiinsa täydellisesti vastaavat vuokratilat, minkä vuoksi Samla Toimitilat tarjoaa monipuolisia räätälöintimahdollisuuksia. Räätälöinnillä voidaan vaikuttaa muun muassa työtilojen jaotteluun sekä tilojen teknisiin vaatimuksiin. Useissa toimitiloissa on räätälöinnin myötä enemmän potentiaalia kuin ensisilmäyksellä uskoisikaan.

Toimitilojen räätälöitävyys on muutakin kuin seinän maalaamista tai kalustuksen vaihtamista. Samla on räätälöinyt toimitiloja esimerkiksi muokkaamalla pohjaratkaisua logistisesti toimivimmiksi huoneita ja käytäviä yhdistämällä, laajentamalla tiloja suuremmiksi sekä muuttamalla toimistotiloja tuotantotiloiksi.

Toimitiloja on myös muun muassa muokattu esteettömiksi ja turvallisuusasiat huomioitu päivittämällä hälytysjärjestelmä sekä vartiointipalvelut. Räätälöinnin ansiosta asiakkaan ei tarvitse tyytyä kompromisseihin: jos toimitila on sopiva esimerkiksi henkilöstön työskentelytiloja lukuun ottamatta, voidaan tilat jakaa tiimityöskentelyä ja keskittymistä vaativaa työskentelyä varten.

Me Samlalla haluamme olla tukena toimitilavaihtoehtojen kartoittamisesta lähtien. Meihin kannattaa olla yhteydessä, vaikka et vielä edes tarkalleen tietäisi, millaisia toimitiloja yrityksesi etsii – voimme kartoittaa tarpeenne yhdessä. Jos toimitiloja päädytään räätälöimään, muutostöiden aiheuttamat kustannukset huomioidaan vuokrasopimuksessa.

Räätälöinnin ansiosta asiakkaan ei tarvitse tyytyä kompromisseihin: jos toimitila on sopiva esimerkiksi henkilöstön työskentelytiloja lukuun ottamatta, voidaan tilat jakaa tiimityöskentelyä ja keskittymistä vaativaa työskentelyä varten.

Keskity tärkeimpiin kriteereihin toimitiloja valitessa

Toimitilat ovat niin keskeinen osa yrityksen arkea, että niiden valitsemiseen kannattaa käyttää aikaa. Toimitilaa valittaessa on hyvä lähteä liikkeelle tärkeimmistä kriteereistä, kuten tarvittavasta neliömäärästä, erillisten tilojen tarpeesta yrityksen tiettyihin toimintoihin sekä summasta, joka vuokraan on mahdollista käyttää.

Tärkeimpien kriteereiden lisäksi kannattaa huomioida toimitilan sijainti, kiinteistön kunto ja tehdyt sekä tulevat remontit. Onko tiloja remontoitu, ovatko ne nykyaikaiset ja energiatehokkaat vai siintääkö lähitulevaisuudessa remontti, joka vaikuttaa tilojen käytettävyyteen? Toimitilan sijainnin valintaan vaikuttaa erityisesti se, miten mahdolliset asiakkaat saapuvat paikalle – autoilevat asiakkaat ilahtuvat hyvistä pysäköintimahdollisuuksista, mutta toisaalta keskeinen sijainti keskusta-alueella mahdollistaa usein saapumisen ilman autoa.

Oheispalvelut tuottavat lisäarvoa toimitilan käyttäjille ja siksi erilaisten palveluiden tarjontaa kannattaa tarkastella. Toimitilojen käyttäjille voidaan tarjota esimerkiksi mahdollisuus yhteisten kokous-, kuntosali- tai saunatilojen käyttöön tai vuokraan sisältyvää nettiyhteyttä. Nämä oheispalvelut ovat rahanarvoisia etuja, jotka voivat lisäksi tuottaa yrityksellesi huomattavaa etua esimerkiksi henkilöstön viihtyvyyttä parantamalla.

Jos liiketoimintasi hyötyisi verkostoitumisesta muiden yritysten kanssa, myös useampien yritysten jakamia toimitilakiinteistöjä kannattaa harkita. Muiden yritysten läsnäolo samoissa tiloissa tarjoaa synergiaetuja, kuten suuremman asiakasvirran tai mahdollisuuden kustannusten jakamiseen verkostoitumismahdollisuuksia unohtamatta.

Kaipaatko lisää vinkkejä toimitilojen valitsemiseen?

Olemme koonneet Toimitilojen vuokraajan ABC:n, joka auttaa sinua valitsemaan yrityksellesi sopivat tilat. Ole rohkeasti yhteydessä, niin autamme yritystäsi pääsemään alkuun toimivan toimitilan etsinnässä!

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi