Samla Toimitilat

Tue rekrytointia monipuolisella työympäristöllä

Monipuolinen ja viihtyisä työympäristö tukee paitsi nykyisten työntekijöiden hyvinvointia, saa myös potentiaaliset työnhakijat kiinnostumaan yrityksestäsi entistä todennäköisemmin. Samla Toimitilat vuokraa tiloja, joihin yrityksesi on helppo rakentaa toimiva työympäristö.

Yrityksesi toimitilat edustavat osaltaan sitä, mitä yrityksesi on ja haluaa olla. Nykypäivän työnhakijat arvioivat kaiken muun ohella yhä useammin myös potentiaalisen työnantajan tarjoamia työtiloja, eikä niiden vaikutusta kannata aliarvioida.

Monipuolinen työympäristö voi olla juuri se valttikortti, jolla vakuutat parhaat työnhakijat ja saat heidät sitoutumaan yritykseesi vuosiksi eteenpäin. Työympäristön viihtyvyys vaikuttaa myös talossa jo olevan henkilöstön viihtymiseen ja hyvinvointiin.

Monipuolinen työympäristö toimii valttina rekrytoinnissa

Hyvin suunniteltu ja kaikin tavoin toimiva työympäristö on vahva etu rekrytoinnissa, minkä vuoksi siihen kannattaa panostaa. Työnhakijat ovat entistä valveutuneempia ja arvioivat tarjotun palkan, työnkuvan ja -aikojen lisäksi yhä vahvemmin työnantajan muita ominaisuuksia, kuten toimitiloja.

Työympäristö voi olla ratkaisevassa roolissa etenkin silloin, kun hakija harkitsee vaihtoehtojaan useamman tasaisen vahvan työtarjouksen väliltä. Viihtyisämpi, toimivampi ja hakijaa enemmän miellyttävä työympäristö voi lopulta olla ratkaisevassa roolissa lopullisen valinnan tekemisessä.

Toimitilojen kautta välität tunnetta, että yrityksesi välittää työntekijöistään ja haluaa panostaa heidän viihtyvyyteensä. Kun henkilöstösi viihtyy, työhaastatteluun saapuva hakija saa heti positiivisen vaikutelman yrityksestäsi ja sen toimintatavoista – sekä tietysti mukavasta työyhteisöstä.

Yrityksesi toimitilat ovat myös osa yrityskuvaa, jonka haluat yrityksesi muodostavan. Jos kerrot yrityksesi katsovan tulevaisuuteen ja toimivan alansa edelläkävijänä, eivät työtilat voi näyttää menneisyyteen juurtuneilta. Etenkin nuorempien sukupolvien edustajat pitävät työn merkityksellisyyttä ja työympäristön viihtyvyyttä erityisen tärkeänä, mutta se on yhtä lailla merkittävää myös muiden ikäluokkien keskuudessa.

Työympäristö voi olla ratkaisevassa roolissa etenkin silloin, kun hakija harkitsee vaihtoehtojaan useamman tasaisen vahvan työtarjouksen väliltä.

Toimitilojen tulee soveltua yrityksesi tarpeisiin

Monipuoliset ja toimivat työtilat soveltuvat sellaiseen työskentelyyn, jota yrityksesi toimiala vaatii. Huomiota kannattaa kiinnittää esimerkiksi sopivaan lämpötilaan ja valaistukseen, viihtyvyyteen sekä kattavaan tilatarjontaan – esimerkiksi itsenäiselle työskentelylle ja tiimityöskentelylle on syytä varata erilliset tilat, jotta kaikki voivat tehdä töitään häiriintymättä.

Hyvä työympäristö on viihtyisä ja inspiroiva. Tämä on erityisen tärkeää silloin, kun etätyöskentelyyn tottuneiden työntekijöiden toivotaan palaavan yrityksen toimitiloihin. Myös ergonomialla on keskeinen rooli toimivassa työympäristössä – muokkaamalla työtiloja, -välineitä, -asentoja ja -tapoja työntekijöidesi tarpeita vastaaviksi tuet heidän hyvinvointiaan.

Samla Toimitilat ymmärtää työympäristön merkityksen koko organisaatiolle. Haluamme tarjota apuamme siitä lähtien, kun tarve uudelle toimitilalle ilmaantuu ja varmistaa, että työympäristöstä tulee yrityksesi tarpeita vastaava. Räälälöintipalvelumme avulla voimme muokata toimitiloja niin, että saatte niistä aidon hyödyn ja erottautumistekijän myös rekrytoinnin näkökulmasta.

Kaipaako yrityksesi uutta ja monipuolisempaa työympäristöä?

Mikäli tunnet tämän artikkelin luettuasi, että yrityksesi haluaisi parantaa toimitilojaan ja erottautua muista työnantajista entistä paremmin, tutustu Samlan vapaisiin toimitiloihin ja ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Vaikka et vielä tarkalleen tietäisi, millaisia toimitiloja yrityksesi etsii, voimme pohtia asiaa yhdessä. Kartoittamalla yrityksesi tarpeet huolellisesti sopiva toimitila löytyy varmemmin ja työympäristön muutos vaikuttaa positiivisesti koko työyhteisöösi.

Ilari Joensivu
Ilari Joensivu
Vuokratilat
Tapio Lyytinen
Tapio Lyytinen
Vuokratilat

Ota yhteyttä

Nimi